نحوه تهیه برنا مه مدا خله ای 7
« مدل زنجیره ای در برنامه های بهداشتی »
سطح ارزشیابی
سطح پایش
Input à service process à out come àeffect à out come à impact
منابع
فرآیند پشتیبان
فرآیند پشتیبان
کاهش بار بیماری
تعداد کارشناسانی که جهت یادگیری در کارگاه شرکت کرده اند تعداد کل کارشناسان دعوت شده
100 × ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ = درصد کارشناسانی که توانایی برگزاری in put
کارگاه آموزشی مشاوره را دارند
تعداد کارشناسانی که محتوی برنامه را برای کسب مهارت مشاوره مؤثر می دانند تعداد کل کارشناسان دعوت شده
100 × ـــــــــــــــــــــــــــــــــ = درصد کارشناسانی که به درستی آموزش ها
برای آن ها انجام شده است
Service process
تعداد کارشناسانی که در پایان دوره آموزشی به 80% یا بیشتراز سوالا ت پاسخ داده اند تعداد کل کارشناسان دعوت شده
100 × ـــــــــــــــــــــــــــــــــ = درصد نظریه مثبت کارشناسان در مورد
کارگاه آموزشی
تعداد کارشناسانی که مدت زمان اجرای کارگاه را برای کسب مهارت مشاوره مناسب می دانند تعداد کل کارشناسان دعوت شده
100 × ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ = درصد کارشناسانی که مدت زمان اجرای برنامه out come
را برای کسب مهارت مشاوره مناسب می دانند .
تعداد پرسنل بهداشتی که مهارت مشاوره را توسط کارشناسان آموزش دیده اند تعداد کل پرسنل بهداشتی
Out come
مهارت مشاوره را از کارشناسان
دریافت کرده اند
تعداد افرادی که بر اثر مشاوره مشکلاتشان رفع گردیده تعداد کل افراد مشکل دار
In pact
مشاوره رفع گردیده
« سطوح جمع آوری داده ها »
جهت تهیه برنامه اجرائی برای تمامی شاخص های بدست آمده در قسمت پایش و ارزشیابی ، جدول سطوح جمع آوری داده بشکل ذیل تهیه می شود .
ردیف
شاخص ها
سطح جمع آوری داده
سطح تجزیه و تحلیل
سطح مداخله ای
شیوه جمع آوری
1
درصد کارشناسان شرکت کننده در دوره
مراکز بهداشتی درمانی
مرکز بهداشت شهرستان
واحدارتباطات و آموزش
بررسی فرم حضور وغیاب
برچسب: ،