مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران .

مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران

روغن زیتون

به جای ایبوپروفن روغن زیتون میل کنید
روغن زیتون در دنیا از پرفروش‌ترین روغن‌های مصرفی در تهیه غذا طی پنج سال گذشته بوده است. چرا که مردم از اثرات خارق‌العاده این روغن آگاهی داشته و سعی می‌کنند با استفاده از آن سلامت خود را تضمین کنند.

پیشینه روغن زیتون
روغن زیتون فرآورده‌ای است که ابتدا مردمان تمدن مینون (تمدنی یونانی در عصر برنز در نواحی مدیترانه‌ای) آن را تولید می‌‌کردند. چرا که این روغن برای آنها منشاء ثروت محسوب می‌‌شد. این مردمان گوشت له شده میوه زیتون را داخل مخزن ثابتی می‌‌ریختند و پس از مدتی روغن زیتون در قسمت بالا جمع می‌‌شد و آنها آب و بقیه مواد را از قسمت انتهایی مخزن خارج می‌‌کردند.
همچنین روغن زیتون که عصاره میوه زیتون است، یکی از محبوب‌ترین و شناخته شده‌ترین روغن‌های گیاهی است که نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه سرشار از خاصیت است. چهار هزار سال پیش هم مصریان باستان خواص جادویی روغن زیتون را می‌شناختند.
این روغن نه تنها در وعده‌های غذایی بلکه در پزشکی باستان هم جایگاه خاصی داشته است. از قرن دوازدهم میلادی به بعد دنیای پزشکی غرب نیز به اهمیت روغن زیتون پی برد و این روغن جادویی هر روز محبوب‌تر و معروف‌تر شد.
ترکیبات شیمیایی زیتون
زیتون رسیده در حدود 30‌درصد روغن دارد. این روغن مخلوطی از اولیئک اسید Oleic acid، لینولئیک اسید Linolenic acid و پالمیتیک اسید Palmitic acid است. روغن زیتون مایعی است زلال به رنگ زرد روشن مایل به سبز یا زرد طلایی است که برای استخراج آن میوه‌ها را له کرده و در داخل کیسه‌ای می‌ریزند و سپس کیسه را تحت فشار قرار داده تا روغن آن خارج شود. البته از باقی‌مانده تفاله زیتون که روغن آن گرفته شده تحت اثر آب جوش، حرارت و فشار روغن زیتون معمولی را استخراج می‌کنند که ارزش روغن فشار اول را ندارد.
روغن‌های زیتون خالص را تنها با استخراج به طریق فیزیکی تهیه می‌‌کنند. روغن زیتون کاملا خالص، دارای ارزش غذایی بالایی بوده و برای سلامتی مفید است. این نوع روغن زیتون، مزه گل می‌‌دهد.
بیش از سه چهارم چربی موجود در روغن زیتون را اسیدهای چرب اشباع نشده تشکیل می‌دهند. اسیدهای چرب اشباع نشده چربی‌های مفیدی هستند که در روغن‌های گیاهی مانند روغن آفتابگردان نیز یافت می‌شوند.
به همین علت متخصصین تغذیه مصرف روغن‌های گیاهی را توصیه می‌کنند.
مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌‌دهد که این امر به دلیل وجود چربی‌های اشباع نشده در این روغن است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربی‌های اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد.
همچنین روغن زیتون منبع غنی سدیم، ویتامین A و E و آهن است. رژیم غذایی کشورهای حوزه دریای مدیترانه که روغن زیتون یکی از مواد اصلی آن است، از مدت‌ها قبل برای سلامتی انسان از جمله کاهش خطر سکته مغزی، بیماری‌های قلبی، سرطان سینه، سرطان ریه و برخی از انواع فراموشی، مفید تشخیص داده شده است.
تازه‌های جدید روغن جادویی
نتایج تحقیق پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد که روغن زیتون خالص دارای یک ماده شیمیایی طبیعی است که مانند یک داروی مسکن عمل می‌کند

 

 



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۵۵:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)