مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران .

مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران

8 روش موثر برای کنترل قند خون

کنترل قند خون شاید برای شمایی که به این بیماری دچارید سخت باشد،ولی "سلامت نیوز" به شما 8 روش موثر،آسان و دلچسب را برای کنترل این بیماری به شما پیشنهاد می دهد.

ورزش
 ورزش دستوری لازم الاجرا برای کنترل قند خون به خصوص در بیماران دیابتی می باشد. 20 تا  30 دقیقه تمرین در هر روز برای کنترل قند خون در حد نرمال لازم است. عدم تحرک برای چند روز و تغذیه ناصحیح کافی است تا مقاومت نسبت به انسولین را بدتر کند. برای اینکه هرگز ورزش را فراموش نکنید، تمریناتی را انتخاب کنید که از آن لذت می برید.
دارچین
دارچین می تواند حساسیت انسولین را به طور قابل ملاحظه ای بهبود بخشد. یعنی اینکه بدن نیاز کمتری به هورمون انسولین برای کنترل سطح قند خون خواهد داشت. پس سعی کنید روی چیزی که دوست می دارید ، دارچین بپاشید و صرف کنید.

 
داروی آلفا لیپوئیک اسیدalpha lipoic acid
اگر اخیرا مبتلا به قند خون بالا شده اید استفاده از این دارو لازم است. این مکمل یک ماده مغذی قند خون است که در اروپا تجویز می شود. پیشنهاد می گردد که این دارو به اندازه 300 میلی گرم دوبار در روز مصرف شود.


حذف نوشیدنی های قندی بعد از ورزش
تحقیقات دانشگاه ماساچوست اخیرا کشف کرده است که ورزش سبب بهبود مقاومت نسبت به انسولین می شود . در این حالت 500 کالری مصرف می شود . اما متاسفانه مصرف نوشیدنی های قندی بعد از تمرینات ، سبب جایگزین شدن کالری سوخته شده می گردد.


دستگاه اندازه گیری قند خون
این امر به شما کمک می کند که بفهمید تا چه اندازه بعضی از غذاها و نوشیدنی های خاص قند خون را تحت تاثیر قرار می دهد. برای آزمایش بهتر است 2 ساعت بعد از صرف غذا تست را اجرا کنید. در این حالت قند خون نباید بیشتر از 139 میلی گرم در لیتر و کمتر از 100 میلی گرم در لیتر نباشد.


تخم کدو و آفتابگردان
مقدار کمی از این خوراک تاثیری بر قند خون ندارد و در عوض غنی از ماده معدنی منیزیم است که می تواند مانع از مقاومت نسبت به انسولین شود.
تقسیم  وعده های غذایی (هر 2 تا 3 ساعت یکبار)
این امر مانع از افت قند خون می شود که خود این مسئله باعث زیاده روی در مصرف قند می شود.

 
کنترل داروها
مصرف داروی مدر تیازید که برای فشار خون بالا تجویز می شود را می توان با مشورت پزشک به داروی بازدارنده ACE جایگزین کنید. زیرا مطالعه ای نشان داده است که ارتباط موثری در کاهش سطح پتاسیم ناشی از مصرف داروهای مدر و افزایش قند خون وجود دارد

 و اما

به طور متوسط هر نفر در ایران ۴۲لیتر نوشابه مصرف می کند؛ یعنی ایرانیان سالانه بیش از ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون لیتر از مایعی استفاده می کنند که مضرات متعدد آن به لحاظ علمی ثابت شده است. با مقایسه این آمار با آمار دیگر کشورهای جهان به این نتیجه وحشتناک می رسیم که ما در سرانه مصرف نوشابه های گازدار مقام اول را در جهان پیدا کرده ایم. برای این که بیشتر وحشت کنید، بد نیست بدانید که میانگین مصرف نوشابه های گازدار در دنیا برای هر فرد ۱۰ لیتر است. همچنین در بیست سال اخیر، مصرف نوشابه های گازدار در کشور، نزدیک به ۱۵درصد رشد داشته است، در حالی که در طی این بیست سال، مصرف شیر و لبنیات، تنها حدود یک دهم درصد رشد کرده است. سرانه مصرف لبنیات در ایران کمتر از یک سوم استاندارد جهانی است. طبق آمار، ۹۰درصد کودکان ۲۴ ماهه تا ۱۲ساله کشورمان، روزانه حداقل یک بار پفک و نوشابه مصرف کرده اند و از این رو ۲۵ درصد از کودکان ایرانی به نوعی با سوء تغذیه دست به گریبانند و در نهایت یک سوم از مرگ ومیرهای کشور به علت بیماری های قلبی عروقی است که یکی از عوامل اصلی بروز آن، تغذیه غلط است .
متخصصان تغذیه بر این باورند که بر اثر نوشیدن بیش از حد نوشابه های گازدار سن ابتلا به پوکی استخوان در ایرانیان به ویژه زنان به ۳۵سال کاهش و میزان شکستگی ها ۳ تا ۴برابر افزایش یافته است.
به عقیده آنها برای سوزاندن میزان قندی که با یک لیوان نوشابه وارد بدن می شود، نیاز به یک ساعت راهپیمایی است و این در حالی است که در هر لیوان نوشابه ۳۵ تا ۵۵ میلی گرم کافئین وجود دارد که سبب بی خوابی و افزایش تپش قلب می شود از سوی دیگر نوعی اعتیاد ایجاد می کند. رنگ های غیراستاندارد بعضی نوشابه ها نیز با تجمع در کبد به مرور باعث ایجاد نارسایی در این عضو می شود.
در بسیاری از کشورها، میزان استاندارد برای قند نوشابه ها زیر ۸ درصد است، درحالی که متخصصان در ایران آن را ۱۰ درصد عنوان کرده اند و متأسفانه در حال حاضر میزان قند موجود در نوشابه ها در ایران ۱۲ درصد است. این در حالی است که تعداد کارخانه های تولید انواع و اقسام نوشابه های گاز دار در چند سال اخیر در ایران افزایش قابل ملاحظه ای داشته و صاحبان این صنعت مرگ زا سالیانه رقم های نجومی صرف تبلیغات این نوشیدنی سمی می کنند. بر اساس گزارش پژوهشگران، نوشیدنی های گازدار، حتی انواع رژیمی آنها می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را افزایش دهند.
پژوهشگران در طول تحقیقات خود متوجه شده اند بزرگسالانی که در روز یک یا چند قوطی نوشیدنی گازدار می نوشند، ۵۰ درصد بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به مشکلات متابولیکی مانند جمع شدن چربی بیش از حد در اطراف کمر، کاهش میزان کلسترول خون، فشار خون بالا و موارد دیگر خواهند بود. به عقیده پزشکان کسانی که به مشکلات متابولیکی دچار می شوند، خطر ایجاد بیماری قلبی و یا سکته در آنها افزایش می یابد. تحقیقی که اخیراً بر روی دو نوشابه گازدار کوکاکولا و پپسی ساخت امریکا صورت گرفته، نشان داده میزان اسید فسفریک موجود در این نوشابه ها ۲۰۰ برابر از حد مجاز بیشتر است.
آیا می دانید
در بسیاری از ایالت های امریکا، مأموران پلیس راه دو گالن کوکاکولا در صندوق عقب ماشینشان دارند تا در صورت تصادف رانندگی، خون را با کمک آن از جاده پاک کنند.
- اگر تکه ای از گوشت گاو را در یک کاسه کوکاکولا قراردهید، پس از دو روز ناپدید می شود.
- برای تمیز کردن توالت: یک قوطی کوکاکولا را داخل کاسه توالت بریزید و یک ساعت صبر کنید، سپس با آب پر فشاربشویید. اسید سیتریک موجود در کوکاکولا لکه ها را از سطوح چینی می زداید.
-برای برطرف کردن لکه های زنگ از سپر آب کرم کاری شده اتومبیل: سپر را با یک تکه کاغذ (فویل) آلومینیوم مچاله شده آغشته به کوکاکولا بسایید.
- برای تمیز کردن فساد قطب های باتری اتومبیل: یک قوطی کوکاکولا را روی قطب ها بریزید تا با غلیان کردن، آن را تمیز کند.
- برای شل کردن پیچ و مهره های زنگ زده: تکه ای پارچه را که در کوکاکولا خیس شده است برای چند دقیقه بر روی پیچ و مهره قرار دهید.
- برای پختن گوشت ران آبدار: یک قوطی کوکاکولا را داخل ماهیتابه خالی کنید، گوشت را لای کاغذ آلومینیوم بپیچید و داخل ماهی تابه بپزید. سی دقیقه قبل از اتمام پخت، کاغذ آلومینیوم را باز کنید، و آب گوشت را با کوکاکولای داخل ماهی تابه مخلوط کنید تا سس قهوه ای رنگ عالی ای به دست آید.
- برای پاک کردن چربی از لباس ها: یک قوطی کوکاکولا را داخل ماشین لباسشویی پر از لباس های چرب خالی کنید، پودر لباسشویی اضافه کنید و ماشین را روی دور عادی روشن کنید. کوکاکولا به تمیز شدن لکه های چربی کمک می کند.
-کوکاکولا همچنین بخار آب را از روی شیشه جلوی اتومبیل تمیز می کند. (در مناطق سرد و مرطوب، مثل Midwest درشمال ایالات متحده امریکا، گاهی اوقات شیشه جلوی اتومبیل از بیرون بخار می کند که با برف پاک کن پاک نمی شود. )
- ماده مؤثر کوکاکولا اسید فسفریک با PH برابر۲‎/۸ است. اسید فسفریک ناخن را در مدت حدود ۴ روز حل می کند. همچنین کلسیم را از استخوان ها می زداید و عامل اصلی افزایش روز افزون پوکی استخوان است.
- برای حمل محلول کوکاکولا (محلول غلیظ شده)، کامیون های حامل باید از علامت های ویژه «مواد خطرناک» که برای حمل مواد بشدت خورنده در نظر گرفته شده است استفاده کنند. (چندی پیش یک کامیون حامل محلول غلیظ شده نوشابه در یکی از سدهای کشورمان که آب شرب شهر را تأمین می کند، سقوط کرد. )
- توزیع کنندگان کوکاکولا بیش از ۲۰سال است که از کوکاکولا برای تمیز کردن موتور کامیون های خود استفاده می کنند.
یک جرعه ۷ اتفاق
۱۰ دقیقه بعد: 10 قاشق چایخوری شکر وارد بدنتان می شود. می دانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی شوید چون اسید فسفریک، طعم آن را کمی می گیرد و شیرینی اش خنثی می شود.
۲۰ دقیقه بعد: قند خونتان بالا می رود و منجر به ترشح ناگهانی و یکجای انسولین می شود. کبدتان شروع می کند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود.
۴۰ دقیقه بعد: حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛ مردمک چشم هایتان گشاد می شود، فشار خونتان بالا می رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می کند. گیرنده های آدنوزین مغز حالا بلوک می شوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری کنند.
۴۵ دقیقه بعد: ترشح دوپامین افزایش پیدا می کند و مراکز خاصی در مغز، که حالت سرخوشی ایجاد می کنند، تحریک می شوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می شود.
بعد از ۶۰ دقیقه: اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی می چسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا می کند. میزان بالای قند خون و شیرین کننده های مصنوعی، دفع هرچه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث می شوند.
مدتی بعد: کافئین در نقش یک داروی مدر وارد عمل می شود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع می شود و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیت ها نیز از دست می رود.
مدتی بعدتر: کم کم آن غوغایی که در بدنتان ایجاد شده بود فروکش می کند و نوبت به افت قند می رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک پذیر می شوید یا خیلی کرخت و بی حال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کرده اید؛ آبی که می شد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین می رود و شما هوس یک نوشابه دیگر می کنید.
یک لیوان بیماری
پــژوهشگران و متخصصان تغذیه مضرات مصرف نوشابه های گازدار را این چنین می دانند:
پـوسیدگی دندان ها: تمام نوشابه های گازدار خاصیت اســیدی داشته و سبب فرسایش مینای دندان ها می شوند.
چاقی: نوشابه های گازدار عمدتاً از آب تصفیه شده، افزودنی های مصنوعی و شکر تصفیه شده تهیه می شوند. بنابراین فاقد هرگونه ارزش تغذیه ای بوده و تنها به خاطر میزان قند بالایشان دارای کالری زیادی هستند که سبب چاقی در فرد مصرف کننده می شوند. در نوشابه های رژیمی نیز جای شکر معمولی از آسپارتام استفاده می شود که یک ماده اشتها آور است و مصـرف آن میگرن، سرگیجه و کاهش توان حافظه را به دنبال دارد.
سوء تغذیه:PH نوشابه های گازدار بین ۲‎/۵ تا ۳‎/۵ است که موجب پدید آمدن محیطی اسیدی در معده می شود. در کل مسیر سیستم گوارش تنها معده قادر به مقاومت در برابر چنین محیط اسیدی است. اما در دیگر اعضای سیستم گوارش بدن مانند دهان، گلو و مری در پی مصرف نوشابه های گازدار محیط اسیدی ناهنجاری ایجاد می شود. اسید فسفریک موجود در این نوشابه ها نیز با رقابت با اسید هیدروکلریک معده عملکرد صحیح معده را تحت تأثیر قرار می دهد. هنگامی که معده ناکارآمد می شود غذای مصرفی گوارش نیافته باقی مانده و سبب سوء هاضمه و نفخ می شود. افرادی که از زخم معده و سوزش سر سینه رنج می برند باید از مصرف نوشابه های گازدار جداً خودداری کنند.
تأثیر بر روی کلیه : مصرف نوشابه های گازدار سبب می شود تا کلسیم از استخوان ها برداشته شده و درون خون جریان یابد، این امر موجب رسوب کلسیم اضافی در کلیه ها شده که در نهایت منجر به سنگ کلیه می شود.
تأثیر بر روی پوست: افرادی که نوشابه مصرف می کنند معمولاً مصرف آبمیوه، شیر و حتی آب را کاهش می دهند. بنابراین پوستشان بیشتر دچار چین و چروک می شود.
تأثیر بر روی استخوان ها: اسید فسفریک موجود در نوشابه های گازدار که برای طعم دهی به آنها اضافه می شود، بشدت بافت استخوانی را مورد حمله قرار داده و موجب کاهش شدید تراکم و استحکام استخوان می شود



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۵۶:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)