پیاز
پیاز خام دارای ویتامین «ث» فراوان و ویتامینهای A و B و املاح معدنی از قبیل گوگرد، آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، ید، سیلیس، کلسیم، نیترات، صمغ و موم است.
فسفر قدرت تفکر را بالا میبرد. گوگرد موجود در پیاز جهت ضد عفونی کردن خون و ششها، برطرف کردن آسم، ورم گلو، برونشیت و گریپ مؤثر است.
پیاز دارای ید است و در درمان گواتر، آبسه و جوشهای زیر پوست تأثیر فراوان دارد.سیلیس موجود در پیاز در نگهداری استخوانها و رگها ضروری است. پیاز حاوی مقداری هورمون و دیاستاز است که موجب تقویت غدد اشکی، گوارشی و جنسی میشود و دارای آنتی بیوتیک است که خون و "بیماریهای تنفسی" را ضد عفونی میکند.
پیاز از بیماریهای "قندی"، کلیوی، مثانه، ورم ساقها، پروستات و رماتیسم مفصلی جلوگیری میکند و در رفع سرماخوردگیهای خفیف و میگرن مفید است همچنین از لخته شدن خون در رگها و سکته مغزی و قلبی جلوگیری میکند و مشکلات تأخیر در دوران قاعدگی را برطرف میسازد.
آب پیاز محرک عمومی بدن و مقوی قلب و اعصاب و ضد دیفتری است. پیاز دارای مقدار کمی فسفات و انسولین گیاهی موسوم به گلوکولینین، قند ساکاروز و مقداری ترکیبات پلی فنولی، آلیسین و اسانس فرار بنام سولفوردالیل میباشد. سولفوردالیل محرک چشم است و موجب ریزش اشک میشود. این اسانس بر اثر حرارت از بین میرود. آب پیاز دارای خواص دیگری نیز از جمله دفع انگلهای رودهای و تخمیرهای رودهای، تعادل اعمال غدد تحریک دستگاه گوارش و اشتهاآوری، کاستن قند و فشارخون و ناراحتیهای نفخ شکم، درمان اسکوربوت، نرم کردن سینه و دفع خلط، رشد موها، هضم غذاهای سنگین، رفع خستگی، درمان الکلیسم، آب آوردن شکم، جلوگیری از سرطان کبد، دفع ادرار، رفع سرفههای خشک، رفع یبوست، رفع ناراحتیهای گوش، رفع بیحالی، رفع خستگیهای فکری، رفع چاقی و درمان ناتوانی جنسی.
در مواردی مصرف زیاد پیاز و آب پیاز توصیه نمیشود، از جمله برای کسانی که معده و روده ضعیف دارند یا ناراحتیهای پوستی و کبدی و یا سابقه خونریزی معده دارند و یا مبتلا به کولیت هستند، افرادی که زیاد آروغ میزنند. لایههای نازک درونی پیاز دیرهضم هستند. پیاز اسیدیته شیره معده را زیاد میکند و برای کسانی که سو هاضمه دارند، مضر است. میتوان آب پیاز را گرفت و با آب سبزیجات دیگر مخلوط کرد و مصرف نمود. آب پیاز سریعاً میبایست مصرف شود، چون فاسد میگردد ...
برچسب: ،
فسفر قدرت تفکر را بالا میبرد. گوگرد موجود در پیاز جهت ضد عفونی کردن خون و ششها، برطرف کردن آسم، ورم گلو، برونشیت و گریپ مؤثر است.
پیاز دارای ید است و در درمان گواتر، آبسه و جوشهای زیر پوست تأثیر فراوان دارد.سیلیس موجود در پیاز در نگهداری استخوانها و رگها ضروری است. پیاز حاوی مقداری هورمون و دیاستاز است که موجب تقویت غدد اشکی، گوارشی و جنسی میشود و دارای آنتی بیوتیک است که خون و "بیماریهای تنفسی" را ضد عفونی میکند.
پیاز از بیماریهای "قندی"، کلیوی، مثانه، ورم ساقها، پروستات و رماتیسم مفصلی جلوگیری میکند و در رفع سرماخوردگیهای خفیف و میگرن مفید است همچنین از لخته شدن خون در رگها و سکته مغزی و قلبی جلوگیری میکند و مشکلات تأخیر در دوران قاعدگی را برطرف میسازد.
آب پیاز محرک عمومی بدن و مقوی قلب و اعصاب و ضد دیفتری است. پیاز دارای مقدار کمی فسفات و انسولین گیاهی موسوم به گلوکولینین، قند ساکاروز و مقداری ترکیبات پلی فنولی، آلیسین و اسانس فرار بنام سولفوردالیل میباشد. سولفوردالیل محرک چشم است و موجب ریزش اشک میشود. این اسانس بر اثر حرارت از بین میرود. آب پیاز دارای خواص دیگری نیز از جمله دفع انگلهای رودهای و تخمیرهای رودهای، تعادل اعمال غدد تحریک دستگاه گوارش و اشتهاآوری، کاستن قند و فشارخون و ناراحتیهای نفخ شکم، درمان اسکوربوت، نرم کردن سینه و دفع خلط، رشد موها، هضم غذاهای سنگین، رفع خستگی، درمان الکلیسم، آب آوردن شکم، جلوگیری از سرطان کبد، دفع ادرار، رفع سرفههای خشک، رفع یبوست، رفع ناراحتیهای گوش، رفع بیحالی، رفع خستگیهای فکری، رفع چاقی و درمان ناتوانی جنسی.
در مواردی مصرف زیاد پیاز و آب پیاز توصیه نمیشود، از جمله برای کسانی که معده و روده ضعیف دارند یا ناراحتیهای پوستی و کبدی و یا سابقه خونریزی معده دارند و یا مبتلا به کولیت هستند، افرادی که زیاد آروغ میزنند. لایههای نازک درونی پیاز دیرهضم هستند. پیاز اسیدیته شیره معده را زیاد میکند و برای کسانی که سو هاضمه دارند، مضر است. میتوان آب پیاز را گرفت و با آب سبزیجات دیگر مخلوط کرد و مصرف نمود. آب پیاز سریعاً میبایست مصرف شود، چون فاسد میگردد ...
برچسب: ،
امتیاز:
بازدید: