مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران .

مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران

پیام مدیر کل سازمان جهانی بهداشت،

 

زمانی که یک بحران یا حادثه غیرمترقبه اتفاق می‌افتد، اکثر مردم در نتیجه این رویداد جان خود را از دست داده یا نجات می‌یابند. مردم روی بیمارستانها و مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی برای پاسخگویی سریع و کارآمد حساب باز می‌کنند زیرا این مکانها، محل مداوا و امداد رسانی اصلی آسیب‌دیدگان می‌باشند.

اگر چنانچه مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی در یک بحران یا حادثه غیرمترقبه نتوانند به کار خود ادامه دهند، بر شدت فاجعه افزوده خواهد شد. زمانی که یک بیمارستان تعطیل یا عملکردش مختل شود، افرادی که نیازمند مراقبت در حوادث غیرمترقبه می‌‌باشند ممکن است جان خود را از دست دهند. اختلالات در خدمات روزمره نیز می‌تواند باعث مرگ افراد گردد.

در طی بحرانهای بزرگ نظیر زمین لرزه و سیل، تعدادی از کشورها پنجاه درصد از ظرفیتهای بیمارستانی خود را از دست داده‌اند، درست در زمانی که خدمات این بیمارستانها به شدت مورد نیاز بوده است. علاوه بر خسارت و تلفات جانی، عملکرد ضعیف مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی در طی یک حادثه غیرمترقبه می‌تواند یک طغیان عمومی گردد، خصوصاً زمانی که ساختمانهای مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی فرسوده یا براساس اصول معماری ساخته شده باشد.

چنین نگرانیهایی کاملاً بجا می‌باشد زیرا مدارک و شواهد نشان می‌دهد که هزینه‌های بیمارستانهایی که می‌توانند در مقابل بلایایی نظیر زمین لرزه، سیل یا بادهای تند مقاوم باشند، در مقابل سایر ساختمانهای غیراستاندارد کمتر می‌باشد. همچنین هزینه استاندارد نمودن امکانات بهداشتی موجود که بتوانند در حوادث و بلایا به خدمت‌رسانی خود ادامه دهند، کمتر از بازسازی این امکانات دچار بحران شده، خواهد بود.

ادغام نمودن مدیریت خطرات و آمادگی در برابر حوادث غیرمترقبه در برنامه‌های بیمارستان بمنظور مقابله مؤثر با حوادث غیرمترقبه هزینه چندانی را در بر نمی‌گیرد.

بمنظور گرامیداشت روزجهانی بهداشت امسال، سازمان جهانی بهداشت اجرای یکسری از تجربه‌های موفق در زمینه حفاظت و ایمن نمودن بیمارستانها در حوادث غیرمترقبه با هر میزان هزینه را حمایت می‌نماید. جدا از ساختار بیمارستانها، برنامه‌ریزی مناسب و انجام تمرینات آمادگی در قبل از بحران می‌تواند باعث اقدامات مناسب در زمان بحران گردد. این اقدامات عبارتند از: ایجاد سیستمهای اخطار اولیه، ارزیابی ساده از ایمنی و سلامت بیمارستانها، حفاظت از تجهیزات و امکانات بهداشتی و آماده نمودن پرسنل برای کنترل خسارت و تلفات گسترده و کنترل عفونتها.

انواع مختلف حوادث غیرمترقبه می‌تواند باعث آسیبهای خاص گردد برای مثال، زمین لرزه می‌تواند باعث آسیبهای جسمی و سیلها می‌تواند باعث هیپوترمی شود که بهبودی از این ضایعات، نیازمند داشتن افراد آموزش دیده و امکانات خاص می‌باشد. این نیازها می‌تواند از قبل پیش‌بینی شود و ظرفیتهای لازم برای کنترل آنها بوجود آید.

منطقی و عاقلانه است که برنامه‌ریزی قبلی را داشته باشیم. آمار بحرانها و حوادث غیرمترقبه در سراسر دنیا رو به افزایش است. این روند همچنان ادامه خواهد یافت همانگونه که افزایش شهرنشینی باعث فشار روی امکانات و تسهیلات بهداشتی شده و تغییرات زیاد هوایی باعث بحرانهای آب و هوایی شدید گردیده است. باید مناطقی که مستعد بحران و در معرض بحران بیماری واگیر و بیماری پاندمیک هستند را شناسایی نماییم.

تجارب فراوان نشان می‌دهد زمانی که بیمارستانها دارای عملکرد مناسب و ایمن هستند می‌توانند بعنوان کانون امنیت و صلابت در میان نا امیدی و بحران تبدیل گردند و باعث حفظ سرمایه در سطح اجتماع گردند. ماهرگز نباید فراموش کنیم که بیمارستانها و تسهیلات و امکانات بهداشتی سرمایه بزرگ جامعه می‌باشند. حافظت و ایمن نگهداشتن آنها در حوادث و بلایا بمنزله حفاظت سرمایه و سلامت و امنیت مردم می‌باشد که حفاظت از آنها از بزرگترین نگرانیها و دغدغه‌های ماست.

با ایمن سازی بیمارستانها در شرایط اضطراری جان انسانها را نجات دهیم. (Save lives. Make hospitals safe in emergencies) شعار روز جهانی بهداشت سال 2009 (18 فروردین 1388) بر ایمن سازی تجهیزات بهداشتی و آمادگی پرسنل بهداشت که از شرایط اضطراری متاثرند، متمرکز شده­است. مراکز بهداشتی و پرسنل آن بعنوان خطوط زندگی بحرانی برای مردم آسیب پذیر و تسکین آلام آنها، ممانعت از بیماریها و مراقبتهای بهداشتی محسوب می شوند.

مراقبتهای بهداشتی اولیه دارای اصولی در کشورها می باشد که می تواند نیازهای روزانه را برآورده نماید، این نیازها همچون خدمات زایمان، مصون سازی و مراقبت بیماریهای مزمن بایستی در شرایط اضطراری نیز تداوم داشته باشد. اغلب سیستمهای بهداشتی ضعیف قادر به حفظ عملکرد فوری و خدمات بهداشتی متوالی در شرایط بحرانی نیستند.

چطور شرایط اضطراری بر سلامت تاثیر می گذارد:

· بیش از 11000 مؤسسه خدمات درمانی در وان چوان چین در اثر زلزله می 2008 آسیب دیدند و ده ها هزار نفر از مردم ناچاراً در جاهای دیگر درمان شدند.

· در جریان جنگ اتیوپی و غزه خدمات بهداشتی اولیه مانند مصون سازی قطع شد.

· سونامی اقیانوس هند در سال2004 به 61 درصد تجهیزات بهداشتی در ایالت آکه اندونزی آسیب رساند و نزدیک به یک سوم ماماهای منطقه کشته شدند که یک آسیب بزرگ برای بهداشت زنان بشمار می رفت.

نمونه سازه های موفق

چندین کشور بر روی موضوع ایمنی بیمارستانها و افزایش آمادگی در حفاظت از زندگی اقداماتی انجام داده اند.

· در مکزیک ارزیابهای آموزش دیده، مشکلات 200 عدد از تجهیزات بهداشتی را تشخیص دادند و متذکر شدند که این تجهیزات نیاز به ارتقاء ایمنی دارند.

· در بنگلادش تجهیزات چند منظوره بهداشت، آموزش و کشاورزی برای کمک به رفاه بعد از گردبادها و سیلابها ساخته شد که این کار جان هزاران نفر در گردباد سیدی در سال 2007 نجات داد.

· در ژاپن، پاکستان و پرو هم اکنون سازه های بهداشتی مقاوم به زلزله می سازند.

· در سومالی علیرغم فقدان امنیت، بیمارستانها به درمان بیماران بمنظور حصول اطمینان از سلامت همه افراد ادامه می دهند.

روز جهانی بهداشت یکی از بهترین فرصتهای سازمان جهانی بهداشت برای اطلاع رسانی اولویتهای جهانی بهداشت است. در این سال سازمان جهانی بهداشت و شرکاء بین المللی آن بر اهمیت سرمایه گذاری در زیربناهای بهداشتی، مقاوم سازی آنها در برابر مخاطرات و خدمت رسانی به مردم در نیازهای فوری تاکید داشتند. آنها همچنین اصرار داشتند تسهیلات بهداشتی بگونه ای تکمیل گردد که در شرایط اضطراری داخلی مانند آتش سوزی پاسخگو باشد تا از تداوم مراقبتهای بهداشتی اطمینان حاصل گردد.

حوادث اطراف جهان موفقیت های آینده را رقم زده و به طراحی و ساخت ایمن تجهیزات و سازه ها کمک می نماید، این عامل نیروی محرکه ای برای آمادگی گسترده در شرایط اضطراری بمنظور محافظت از حیات و بهبود بهداشت جهانی می باشد. ( برگرفته از سایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی)

 



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۲:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)