تأثیر چشمگیر لپه بر فشار خون و بیماریهای کلیه
نوعی پروتئین موجود در لپه در کاهش فشارخون و پیشگیری از بیماریهای کلیه موثر است.
به گزارش شبکه خبر، بر اساس شواهد علمی، استفاده از نوعی پروتئین موجود در لپه بدون ایجاد هیچ نوع عارضهای، میزان فشارخون را در مبتلایان به عارضه پرفشاری خون دستکم 20 درصد کاهش میدهد.
استفاده از این پروتئین همچنین عملکرد کلیه را در مبتلایان به نارسایی کلیه حدود 30 درصد افزایش میدهد.
با ساخت دارویی که از این پروتئین تهیه میشود میتوان موفقیت درمان بیماریهای کلیه و پرفشاری خون را افزایش داد.
برچسب: ،
استفاده از این پروتئین همچنین عملکرد کلیه را در مبتلایان به نارسایی کلیه حدود 30 درصد افزایش میدهد.
با ساخت دارویی که از این پروتئین تهیه میشود میتوان موفقیت درمان بیماریهای کلیه و پرفشاری خون را افزایش داد.
برچسب: ،
امتیاز:
بازدید: