مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران .

مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران

معایب اجاق های میکروویو = ماکروفر

 معایب اجاق های میکروویو

1- این دستگاه غذا را در مدت کوتاهی گرم می کند و یا می پزد

ولی غذا ی طبخ شده در آن چندان خوشمزه نیست در ضمن در

مورداستفاده از آن چند نکته ی اساسی نیز وجود دارد . منبع

ارتعاش در دستگاه میکروویو ثابت است و اگر غذایی در مجاورت

آن باشد تنها بخشی که تزدیک منبع ارتعاش قرار دارد گرم می

شود.میزان نفوذ امواج درماده ی غذایی حدود 3- 5/2سانتیمتر

می باشد.در داخل دستگاه های قدیمی،چرخاننده ای وجود داشت

که با حرکت دادن غذا در جلوی دستگاه لرزاننده به تمام عذا اجازه

ی دریافت انرژی کافی برای گرم شدن را می داد . امروزه اغلب

دستگاه های میکروویو علاوه بر سیستم چرخاننده دارای پروانه ی

(عموماًفلزی) جداگانه هم هستندکه جابه جا کردن هوا به همه ی

مواد غذایی گرما می رساند .

2- بر اساس برخی مطالعات ،ارتعاشات شدید میکروویو موجب پاره

شدن دیواره ی سلول های غذاها و درهم ریختن ساختمان ظریف

برخی مواد غذایی ازجمله ویتامین ها شده و آن ها را به سرعت از

بین می برد . در ضمن در اثر به جا ماندن رادیکال های آزاد باقیمانده

ی حاصل از ضایعات ویتامین ها و دیگر ملکول های تخریب شده ممکن

است درون غذا ،ترکیبات جدید خطرناکی ایجاد شود . برخی مطالعات

تغییراتی را در خون افراد استفاده کننده از غذاهای میکروویو شده

گزارش نموده اند و بعضی یافته های علمی ،احتمال سرطانز بودن

این دستگاه را مطرح کرده اند .

3- نمی توان از هر نوع ظرفی در اجاق های میکروویو استفاده کرد .

زیرا برخورد امواج با سطح فلزات ،ممکن است موجب ایجاد شعله و

آتش سوزی و حتی انفجار دستگاه شود .

برخی ظروف پلاستیکی غیر استاندارد هنگام تماس با مواد داغ

پلیمرهای شیمیایی منتشر می کنند که برای بدن انسان سمی است

در استفاده از این دستگاه امواج این دستگاه علاوه بر ضایعات مواد

غذایی ممکن است به افراد نیز برخورد کرده و موجب ضایعاتی در بدن

افراد شود.

برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۸:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)