مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران .

مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران

روش نگهداری نخود فرنگی

روش نگهداری نخود فرنگی

این فصل از سال بازار پر میشه از نخود فرنگی و بهترین زمان برای اینکه نخود فرنگی بخریم.روشهای مختلفی برای نگهداری سبزیجات وجود داره،راحتترینش اینکه سبزیجات رو آبپز میکنن و تو فریزر نگهداری میکنن.در این روش هم رنگ سبزیجات حفظ نمیشه و هم بیشتر خواصش از بین میره. 

  

سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

من از دو روش برای نگهداری نخود فرنگی استفاده میکنم. 

روش اول: فریز کردن 

در این روش در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا بجوشه.باید مقدار آب زیاد باشه. در یک ظرف دیگه مقداری یخ و آب بریزید.نخود فرنگی ها رو که دونه کردید بشورید و وقتی آب قابلمه به جوش آمد داخل قابلمه بریزین،باید حرارت زیاد باشه تا آب از جوش نیفته.3 دقیقه باید نخود فرنگی داخل آب جو ش باشه بعد داخل صافی بریزید تا آبش بره و بلافاصله داخل آب یخ بریزید و باز سه دقیقه بمونه و بعد داخل صافی و وقتی آبش رفت داخل کیسه فریزربریزد و داخل فریزر بذارید.بهتره مقدار مصرف یکبارتون رو داخل یک کیسه بریزید تا هر بار با باز کردن کیسه داخلش هوا نره.در این روش به خاطر شوک حرارتی که به سبزی داده میشه،آنزیمهای داخل اون غیر فعال شده و سبزی ماندگاری بیشتری داره.این روش رو میتونید در مورد دیگر سبزیجات مثل لوبیا سبزو باقلا هم استفاده کنید.اما چون بهترین زمان برای مصرف سبزیجات داخل فریزر بیشتر از سه ماه نیست،یه روش دیگه هم هست که میتونید نخود فرنگی رو تا شش ،هفت ماه هم داخل یخجال نگه دارید.

 روش دوم: کنسرو کردن 

تو این روش بعد از اینکه نخود فرنگی رو دان کردید،بشورید و داخل شیشه دهان گشاد مثل شیشه سس یا رب یا... بریزید و کمی نمک داخل شیشه بریزید و روی نخود فرنگی آب جوش سرد شده بریزید، دربش رو ببندید.داخل قابلمه که گنجایش شیشه ها رو داشته باشه آب بریزید و شیشه ها رو داخلش بگذارید و روی حرارت قرار بدید و اجازه بدید تا یک ساعت با حرارت متوسط بجوشه،بعد حرارت رو خاموش کنید و بگذارید شیشه ها داخل آب سرد بشن.بعد میتونید داخل یخجال نگهداری کنید.
هر وقت خواستید استفاده کنید با یک قاشق در شیشه رو از کنار کمی به بیرون بکشید( مثل زمانی که میخوایم با قاشق در نوشابه باز کنیم) تا هوا وارد شیشه بشه و درش باز بشه در غیر این صورت در شیشه باز نمیشه..فقط باید درب شیشه ها فلزی و سالم باشن و رنگشون کنده نشده باشه.
از این روش میتونید برای نگهداری رب هم استفاده کنید.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۹:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)