بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار
 مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران .

مرکز خرید روغن سوخته و تصفیه روغن سوخته در سراسر کشور ایران

غذای‌تان را در چند دقیقه‌ می خورید؟

برخی افراد عادت دارند که غذای‌شان را بسیار آهسته میل می‌کنند....  خیلی‌ها آهسته غذا خوردن را معادل بی‌اشتهایی و یا بی‌علاقگی به غذا و خوردن آن می‌دانند، در حالی که تنها یک عادت قابل اصلاح است.
درباره این عادت باید گفت شاید این موضوع کمی غیرعادی به‌نظر برسد اما از نظر بهداشت و سلامت مشکل‌ساز نیست؛ یعنی عارضه جدی را به دنبال ندارد. اصولا گفته می‌شود آهسته غذا خوردن سبب القای احساس سیری در فرد می‌شود اما گذشتن از یک حد و زمانی موجب می‌شود فعالیت برخی آنزیم‌ها مختل شود. بنابراین این عادت چندان هم توصیه نمی‌شود اما به هر حال مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند. یادتان باشد که بهترین حالت این است که اجازه بدهیم غذا خوردن بین 20 تا 25 دقیقه طول بکشد تا کاملا احساس سیری حاصل شود. البته طی این زمان باید توجه کنیم که میزان غذای معینی را بخوریم نه اینکه با تند خوردن بخواهیم میزان مصرف مواد غذایی‌مان را در این زمان افزایش دهیم زیرا در این صورت افزایش وزن و چاقی حتمی خواهد بود.
صرف 20 تا 25 دقیقه برای هر 3 وعده غذای اصلی توصیه می‌شود، اگر چه صبحانه می‌تواند کمی کوتاه مدت‌تر صرف شود. در واقع، این زمانی است که پیام سیری به مغز مخابره می‌شود و گرچه شاید افراد وقت کافی برای صرف این زمان را نداشته باشند اما به هر حال این مدت زمان توصیه شده از سوی متخصصان تغذیه است. پس حداقل روزهایی که وقت بیشتری دارید به رعایت این قانون توجه بیشتری نشان دهید. فراموش نکنید که تنها نخوردن یا زیاد خوردن مشکل‌ساز نیست، بلکه تکرار عادت‌های نه چندان اشتباه هم می‌تواند بر وضعیت تغذیه‌تان اثر سوء بگذارد.  

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

چرا سکته می کنیم؟

فشار خون بالا، سیگار کشیدن، چاقی شکمی، رژیم غذایی ناسالم، کمبود تحرک بدنی، مقادیر بالای کلسترول‌های بد، دیابت، نوشیدن مشروبات الکلی، استرس، افسردگی و ناهنجاری‌های قلبی عامل 90 درصد تمام سکته‌ها هستند. این تحقیقات که توسط تیمی در دانشگاه اونتاریو در کانادا انجام شده است سعی کرده است که کامل‌ترین بررسی را در مورد عوامل بروز سکته داشته باشد.
کلیدی‌ترین عامل در این میان فشار خون بالا بود که تقریبا خطر سکته را دو برابر می‌کرد. هر سال نزدیک به 150 هزار نفر در بریتانیا سکته می‌کنند و 67 هزار نفر دیگر نیز به همین دلیل فوت می‌کنند. سکته مهم‌ترین عامل فلج شدن نیز به حساب می‌آید. این تحقیقات که در لانست منتشر شده است بر روی 3 هزار نفر که دچار سکته شده بودند و 3 هزار نفر دیگر انجام شد که تا کنون سکته نکرده بودند. در این تحقیقات از این افراد پرسیده شد که آیا مشروبات الکلی مصرف می‌کنند، چه میزان ورزش می‌کنند و رژیم غذایی آن‌ها چگونه است. در این تحقیقات افرادی که قدم می‌زدند، دوچرخه سواری می‌کنند، باغداری می‌کنند یا فوتبال یا شنا کردن را در زندگی خود گنجانده اند و به طور کلی 4 ساعت در هفته فعالیت بدنی دارند جزء گروه‌های فعال از لحاظ بدنی قرار می‌گرفتند. این یافته‌ها نشان داد سیگار کشیدن تا دو برابر، رژیم غذایی ناسالم 35 درصد، مشروبات الکلی 50 درصد، استرس 30 درصد و افسردگی تا 35 درصد خطر سکته را افزایش می‌دهد. مارتین او دونل محقق ارشد در این باره گفت: تحقیقات ما نشان می‌دهد 10 فاکتور خطر عامل 90 درصد از سکته‌ها هستند. بنابراین کاهش فشار خون بالا، ترک سیگار کشیدن، افزایش فعالیت بدنی و داشتن رژیم غذایی مناسب می‌توانند کمک بسیار موثری به کاهش خطر سکته کنند. بهترین راه پیشگیری از بروز سکته قلبی

یک متخصص قلب و عروق گفت: علاوه بر فاکتورهای ارثی، حوادث و عوامل اکتسابی مثل کشیدن سیگار، بالا بودن  فشار و چربی خون، دیابت و استرس زیاد از مهمترین عوامل بروز سکته قلبی که بعد از تصادفات دومین عامل مرگ در ایران است محسوب می‌شوند.

دکتر منوچهر قارونی، متخصص قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار ایسنا منطقه ی علوم پزشکی تهران، تصلب شرایین را سختی و تنگی عروق به طور مثال رگهای تغذیه کننده قلب تعریف کرد و افزود: تصلب شرایین از بدو تولد در بدن فرد ایجاد می‌شود و وقتی این تنگی به 75 درصد رسید سکته قلبی را ایجاد می‌کند.


وی در ادامه با اشاره به این نکته که سکته قلبی در افرادی که سابقه خانوادگی سکته دارند 3 برابر بیشتر از افراد عادی است گفت: هورمون‌های جنسی زنان تا 50 سالگی به عنوان یک عامل حفاظتی  در برابر سکته قلبی عمل می‌کنند طوری که در برابر 4 سکته‌ی قلبی مرد یک زن سکته قلبی می‌کند.


این متخصص قلب و عروق احساس فشار و سنگینی در قفسه سینه و احساس درد در معده، درد شدید در دست، تعریق زیاد و احساس بغض در گردن را شایعترین علائم سکته قلبی دانست و تصریح کرد: تا وقتی که تنگی رگ‌ها به 75 درصد نرسد هیچ علامت خاص کلینیکی حاکی از بروز سکته قلبی وجود ندارد.


دکتر قارونی داشتن یک شناسنامه ی خانوادگی پزشکی برای هر فرد را مهمترین راه پیشگیری از بروز سکته قلبی دانست و افزود: تغذیه مناسب، به حداقل رساندن استرس و هیجان، مصرف کم نمک، استفاده از میوه‌های تازه و نکشیدن سیگار از راه‌های دیگر پیشگیری از این بیماری است.


این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص عوارض سکته قلبی گفت: خطر مرگ ناگهانی، فلج اعضای بدن، نارسایی قلب بر اثر پر کاری سلول‌های سالم و ورم پا از عوارض سکته قلبی بر اثر بی توجهی به راه‌های پیشگیری است.


وی در ادامه پیشگیری را بهتر از درمان دانست و افزود: سکته قلبی را می‌توان با استفاده از امکانات و تجهیزات پزشکی مثل استفاده از شوک و CCU تا حدودی درمان کرد ولی بیمار باید تا آخر عمر زیر نظر پزشک باشد.

دکتر قارونی در پایان توصیه کرد: رسانه‌ها بخصوص صدا و سیما باید تلاش کنند که الگوی صحیح زندگی، تغذیه مناسب و راه‌های به حداقل رساندن استرس و هیجان را به مردم بیاموزند تا بتوانیم میزان سکته قلبی را به حداقل برسانیم.

  هشدار درباره حملات قلبی خاموش

متخصصان بیماری‌های قلبی هشدار دادند: امکان بروز «حمله قلبی خاموش» بسیار شایع‌تر از پیش بینی‌ها و تصورات قبلی است.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا،‌ محققان آمریکایی تاکید کردند: در پژوهش اخیر که با استفاده از یک فناوری تصویربرداری نوین انجام گرفته معلوم شد: حملات قلبی خاموش و بدون علائم ظاهری بسیار شایع‌تر و کشنده‌تر از آن است که تصور می‌شد. در پاره‌ای از تحقیقات تخمین زده شده بود که این قبیل حملات قلبی بدون درد، سالانه 200 هزار نفر را در آمریکا گرفتار می‌کند.

اما دکتر هان کیم محقق دانشگاه دوک در نورت کارولینا حدس زد که شمار مبتلایان باید بسیار بیشتر از آمار ثبت شده باشد. از این رو بررسی‌های دقیق‌تری را در این زمینه انجام داد.

وی می‌گوید: هیچ کس به طور کامل درک نکرده است که این حملات قلبی چه تعداد دفعاتی رخ می‌دهد و به لحاظ تشخیص چه مفهومی دارند. نتایج این بررسی‌ها در مجله علمی «پلوس مدیسین» منتشر خواهد شد.

در این تحقیقات 185 بیمار مبتلا به امراض عروق کرونری که البته سابقه سکته قلبی نداشتند، آزمایش شدند.

وی دریافت: برخی از این بیماران بدون علائم ظاهری دچار حمله قلبی خاموش می‌شوند و احتمال مرگ و میر آنها نیز به مراتب بیشتر است.  رابطه ریزش مو و حملات قلبی! رابطه ریزش مو و حملات قلبی!

به گفته محققان، ریزش‌مو علل زیادی از جمله استرس شدید، رعایت رژیم و کاهش وزن، بیماری‌های همراه با تب شدید با فاصله زمانی معمولا سه ماهه، زایمان، کمبود آهن و روی، مصرف برخی داروها، مشکلات تیروئید، بیماری‌های رماتیسمی، بیماری‌های پوستی و همچنین دلایل ارثی و هورمونی دارد.

همچنین استرس، آلودگی هوا و محیط، رژیم‌های غذایی غلط و غیرعلمی، شت‌وشوی زیاد مو و استفاده زیاد از سشوار، رنگ مو و بیگودی عواملی هستند که می‌تواند موجب ریزش مو شده یا آن را تشدید کند.

ریزش مو در افراد روزانه رخ می‌دهد که میزان آن با توجه به عواملی چون کم پشت یا پر پشت بودن موی افراد متفاوت است؛ به‌طور میانگین ریزش روزانه 100 تار مو  طبیعی است. محققان می‌گویند: ریزش موی ارثی در مردان سخت‌تر است و منجر به طاسی می‌شود که درمان قطعی ندارد ولی می‌توان با درمان‌ تا حدودی آنها را به تاخیر انداخت.

همچنین مشکلات هورمونی تخمدان‌ها و غدد فوق کلیه سبب ریزش مو می‌شود. نتایج حاصل از مطالعه‌ای که در یکی از دانشگاه‌های آمریکا انجام شد، نشان می‌دهد که ریزش مو در قسمت بالای سر مردان، احتمال ابتلا به حملات قلبی را افزایش می‌دهد و هر چه میزان ریزش بیشتر باشد، این احتمال افزایش می‌یابد.

نتایج اولیه تحقیقات پژوهشگران آلمانی نیز نشان می‌دهد که مصرف موضعی کافئین می‌تواند با مهار عوامل اصلی ریزش مو یعنی هورمون دی هیدروتسترون و آنزیم فسفودی استراز از ریزش موها جلوگیری کند.       

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مسمومیت ها و سفر

مسمومیت ها و سفر

مسمومیت ها یکی از شایعترین فوریتهای پزشکی در سفر می‌باشند. مسمومیت عارضه‌ای است که در اثر ورود ماده‌ای سمی به بدن ایجاد می‌شود. مهمترین راههای ورود سم به بدن عبارتند از: -          پوستی -          تنفسی -          گوارشی -          تزریقی مسمومیتهای غذایی و دارویی از شایعترین مسمومیتها در مسافرت می‌باشند. از مصرف نوشیدنیهای گرم در لیوانهای یکبار مصرف شفاف (بی‌رنگ) خودداری کنیم. از قراردادن مواد شیمیایی در ظروف و بطریهای نوشیدنی اجتناب کنیم. در صورت استفاده ازغذاهای کنسرو شده پس از اطمینان از تاریخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت ابتدا آنرا به مدت 20 دقیقه جوشانده و سپس مصرف نماییم.   توجه داشته باشیم که علائم زیر می‌تواند نشانه مسمومیت باشد: درد شکم، تهوع، استفراغ، اسهال، ضعف و بی‌حالی، استشمام بوی ماده سمی از دهان بیمار، خواب آلودگی، تنفس ضعیف و بالاخره اغما   -      از مصرف غذا در اماکن فاقد کارت بهداشتی در طول مسیر خودداری کنیم. -      مواد غذایی را در ظروف در بسته نگهداری کنیم. -      سعی کنیم از مواد غذایی فاسدنشدنی استفاده کنیم. -      در سفر از بردن میوه‌های فاقد پوست نظیر انگور خودداری کنیم.   اقدامات اولیه در مسمومیتها چه اقداماتی را باید انجام دهیم؟ -   اگر کمتر از نیم ساعت از خوردن ماده مسموم کننده گذشته است با خورانیدن مقداری آب گرم که کمی نمک در آن حل شده است بیمار را وادار به استفراغ کنیم سپس بیمار را به مرکز درمانی منتقل نماییم.   چه اقداماتی را نباید انجام دهیم؟ -      در موارد زیر نباید بیمار را وادار به استفراغ کنیم: 1-      اگر بیمار مشتقات نفتی یا قلیایی و یا اسیدی خورده باشد. 2-      اگر بیمار در حال تشنج بوده و یا سابقه تشنج یا بیماری شدید قلبی داشته باشد. 3-      اگر بیمار باردار است. 4-      اگر بیمار هوشیار نباشد. -   توجه داشته باشید که زمان نقش بسیار مهمی در درمان مسمومیت دارد و علیرغم بهبودی ظاهری بیمار باید جهت بررسی بیشتر به مرکز درمانی انتقال یابد.   در صورت بروز هرگونه فوریت پزشکی 115 درخدمت شماست.

برچسب: ،
ادامه مطلب

امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آب، ماده غذایی فراموش شده

آب، ماده غذایی فراموش شده

آب یک ماده مغذی ضروری است که باید بعنوان بخشی از غذا در نظر گرفته شود.

v      آب یک ماده مغذی ضروری است که باید بعنوان بخشی از غذا در نظر گرفته شود.

v      کمبود بسیاری از مواد غذایی را می‌توان حتی تا ماه ها تحمل کرد ولی بدون آب بیش از 6 روز نمی‌توان زنده ماند.

v      60% وزن بدن بزرگسالان را آب تشکیل می‌دهد که این مقدار در کودکان بیشتر است.

 

اعمال کلیدی آب در بدن:

v      آب مواد مغذی و مواد زائد را در بدن جابجا می کند.

v      آب منبع تولید انرژی در بدن است.

v      آب یک محیط مناسب برای واکنش‌های شیمیایی است.

v      آب حلال مواد معدنی، بعضی ویتامین‌ها، قند و ... در بدن می‌باشد.

v      آب بعنوان ضربه گیرنده در چشم، نخاع و حاملگی (برای جنین) عمل می‌کند.

v      آب به تنظیم دمای بدن کمک می‌کند.

v      آب منبع با ارزشی برای بعضی مواد معدنی مانند منیزیم می‌باشد.

v   میزان آب مورد نیاز به نوع غذا، فعالیت بدنی و شرایط آب و هوایی بستگی دارد. 3 – 2 لیتر آب (معادل 12 – 8 لیوان) در روز مورد نیاز است.

v   در یک رژیم غذایی معمولی 10 لیوان آب مورد نیاز است که 4 لیوان آن را از مواد غذایی و 6 لیوان از طریق نوشیدن مایعات تأمین می‌شود.

 

بخاطر بسپارید: روزانه 8-6 لیوان آب بنوشید.

 

تحت شرایط خاصی نیاز بدن به آب بیشتر می‌شود:

1)      در آب و هوای بسیار گرم و بسیار سرد.

2)      در هنگام فعالیت‌های زیاد بخصوص اگر در هوای گرم و زیر نور خورشید باشد مثل ورزش، باغبانی و ....

3)      در هنگام حاملگی و شیردهی.

4)      هنگامی که بیمار هستید و مبتلا به تب، اسهال، استفراغ و خونریزی می‌باشید.

پس در چنین مواقعی بیش از پیش آب بنوشید.

نوشیدنی‌های کافئین دار مثل قهوه و چای جایگزین خوبی برای آب محسوب نمی‌شوند زیرا بدلیل کافئین و تئوفیلینی که دارند ادرار آور می‌باشند و نه تنها آب زیاد به بدن نمی‌رسانند بلکه باعث دفع آب هم می‌شوند. ورزشکاران (بخصوص دوندگان)، کودکان و سالمندانی که احساس تشنگی در آنها کاهش یافته است باید بطور مرتب آب بنوشند.

v      هنگامی که آب کافی به بدن شما می‌رسد احساس می کنید شاداب و با طراوت، قوی و پرقدرت هستید پس آب را با میل و رغبت و به میزان زیاد بنوشید.

v   هنگامی که آب بدن شما کم می‌شود احساس تشنگی می‌کنید. مکانیسم تشنگی وقتی فعال می‌شود که وزن بدنتان کم شده باشد و این زمان برای نوشیدن آب دیر است. پس قبل

 

از اینکه تشنه شوید آب بنوشید.

 

هنگامی که آب کمتر از مقدار مورد نیاز مصرف شود مشکلاتی مانند درد و تخریب بافت‌ها ایجاد می‌شود.

بسیاری از دردها و بیماری‌ها با مصرف مناسب آب بهبود پیدا می‌کنند. مانند:

1)      آسم

2)      حساسیت‌ها

3)      فشارخون

4)      سردرد

5)      میگرن

6)      کمر درد

7)      دردهای رماتیسمی

8)      دردهای آنژینی قفسه سینه

9)      یبوست

 

v      به خاطر بسپارید همیشه آب سالم و بهداشتی بنوشید.

v      سعی کنید نیم ساعت قبل از هر وعده غذا و 2 ساعت بعد از هر وعده یک لیوان آب بنوشید.

v      همانطور که در طی روز به دفعات غذا می‌خورید آب را نیز به دفعات و نه یک جا بنوشید.

v      همیشه یک بطری آب در ماشین یا کیف دستی داشته باشید و جرعه جرعه آن را بنوشید.

v      بیش از حد نوشیدن آب از خشکی و چروکیدگی پوست جلوگیری نمی‌کند.

v      اگر در وعده‌های غذایی از گوشت زیاد استفاده می‌کنید آب بیشتر بنوشید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

درصد انتقال ایدز از راه تزریق کاهش یافته ولی به صفر نرسیده است

انتقال ویروس ایدز از طریق استفاده مشترک از وسایل تزریقی مواد مخدر کاهش داشته ولی به صفر نرسیده و برنامه‌های نظارتی و کنترلی در این زمینه همچنان ادامه دارد.

دکتر عباس صداقت رییس اداره ایدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی این وزارتخانه با اعلام این خبر گفت: مطالعات نشان داده است برنامه‌های کاهش آسیب وزارت بهداشت در بین گروه‌های مصرف کننده تزریقی درخصوص ابتلا به ایدز تأثیر مثبت خود را در سال‌های اخیر نشان داده و در 8 سال گذشته شاهد کاهش انتقال ویروس ایدز (HIV)‌ در این گروه‌ها بوده‌ایم ولی این انتقال هنوز به صفر نرسیده است.

وی افزود: بنابراین برنامه‌های کاهش آسیب چه از طریق تزریق چه از راه‌های غیرتزریق، چه در زندان‌ها و چه در جامعه باید با کیفیت و مداومت بیشتر ادامه یابد.

وی با اشاره به شیوع مصرف مواد روانگردان در بین نوجوانان و جوانان جامعه، این معضل را عامل افزایش شیوع ایدز از طریق ارتباطات جنسی محافظت نشده دانست و گفت: در سال‌های اخیر متأسفانه انتقال جنسی ایدز بیشتر از قبل شده و باید با اجرای برنامه‌های جامعی که از سوی وزارت بهداشت شروع شده است از تکرار تجربیاتی که از انتقال تزریقی ایدز بدست آمده در راه‌های انتقال جنسی ایدز جلوگیری کنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

درصد انتقال ایدز از راه تزریق کاهش یافته ولی به صفر نرسیده است

انتقال ویروس ایدز از طریق استفاده مشترک از وسایل تزریقی مواد مخدر کاهش داشته ولی به صفر نرسیده و برنامه‌های نظارتی و کنترلی در این زمینه همچنان ادامه دارد.

دکتر عباس صداقت رییس اداره ایدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی این وزارتخانه با اعلام این خبر گفت: مطالعات نشان داده است برنامه‌های کاهش آسیب وزارت بهداشت در بین گروه‌های مصرف کننده تزریقی درخصوص ابتلا به ایدز تأثیر مثبت خود را در سال‌های اخیر نشان داده و در 8 سال گذشته شاهد کاهش انتقال ویروس ایدز (HIV)‌ در این گروه‌ها بوده‌ایم ولی این انتقال هنوز به صفر نرسیده است.

وی افزود: بنابراین برنامه‌های کاهش آسیب چه از طریق تزریق چه از راه‌های غیرتزریق، چه در زندان‌ها و چه در جامعه باید با کیفیت و مداومت بیشتر ادامه یابد.

وی با اشاره به شیوع مصرف مواد روانگردان در بین نوجوانان و جوانان جامعه، این معضل را عامل افزایش شیوع ایدز از طریق ارتباطات جنسی محافظت نشده دانست و گفت: در سال‌های اخیر متأسفانه انتقال جنسی ایدز بیشتر از قبل شده و باید با اجرای برنامه‌های جامعی که از سوی وزارت بهداشت شروع شده است از تکرار تجربیاتی که از انتقال تزریقی ایدز بدست آمده در راه‌های انتقال جنسی ایدز جلوگیری کنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آیا امکان بارداری در زمان قاعدگی زنان و دختران وجود دارد ؟

خیلی ها فکر میکنند که اگر فرد در زمان عادت ماهیانه اقدام به رابطه جنسی نماید ، احتمال بارداری وجود نخواهد داشت. اما باید گفت که این امکان وجود دارد که وی در دوران خونریزی نیز باردار گردد.

تعدادی دلیل برای این مهم وجود دارد که برجسته ترین آنها عبارت است ازدلیل تمام خونریزی های مهبلی عادت ماهیانه نمی باشد. مواقعی وجود دارد که زنان خونریزی کمی رو در زمان تخمک گذاری مشاهده مینمایند .

این زمان درست زمانی می باشد که فرد برای باردار شدن کاملاٌ آماده بوده و به اصطلاح کشش رحمی وی بالاست. در زمان تخمک گذاری یک تخم از لوله تخمدان رها شده و بسمت پایین و لوله فالوپ (شیپور رحمی) حرکت میکند.

این بسیار طبیعی است که دختری در زمان تخمک گذاری مقداری خون را مشاهده نماید و آن را حمل بر تغییر زمان عادت ماهیانه و یا به اشتباه خود عادت ماهیانه تلقی نماید

بعضی وقتها تخمک گذاری می تواند قبل از اینکه خونریزی پریود در فرد به پایان برسد اتفاق بیافتد و بعضی وقتها نیز میتواند اتفاقش بلافاصله بعد از پایان یافتن عادت ماهیانه نیز می باشد. از طرفی اسپرم نیز می تواند تا ۳ روز بعد از رها شدن تخمک رو باردار نماید .

بنابراین داشتن رابطه جنسی در هر دو صورت میتواند بارداری نا خواسته رو بهمراه داشته باشدداشتن سکس بدون استفاده از وسایل جلوگیری از حاملگی، در زمان عادت ماهیانه و حتی در زمان خونریزی همچنان دارای ریسک میباشد.

خارج از این مسئله ، روابط جنسی در زمانی که فرد دارای شرایطی اینچنین می باشد هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی توصیه نمی گردد. در این شرایط حتی ریسک مبتلا شدن به انواع بیماریهای جنسی از قبیل ایدز و یا زگیلهای واژن و انواع دیگر بیماریها کاملاٌ بالا می باشد .

تنها راه قابل اطمینان و شایع برای جلوگیری از بارداری نا خواسته و بیماریهای واگیردار، در شرایط فعلی استفاده از کاندوم میباشد.  

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تربیت جنسی را از چه سنی شروع کنیم؟چگونه؟

دوره پنج‌ساله دبستان، دوره‌ای حساس و از نظر تثبیت شخصیت اخلاقی و تربیتی، دورانی مهم است؛ دوره فراگیری آموزش‌های زیر بنایی و اساسی، پایه‌گذاری عادات، روابط کودک با دیگران و آغاز پیدایش پاره‌ای از لغزش‌ها و انحرافات....

 به همین دلیل در نظام تربیتی اسلام، توصیه‌هایی در جهت آموزش و مراقبت‌ها در این دوره به والدین و مربیان ارایه شده است؛ از جمله توصیه به تفکیک بستر، رعایت ضوابطی در معاشرت، تقویت مبانی مذهبی و اخلاقی، آموزش راه و رسم صیانت از خود، دفاع از شرف و انسانیت، ایجاد عادات مناسب در خواب و استراحت، دفع و تخلیه، پوشش و لباس و آموزش مقدمات لازم برای ورود به دنیای بلوغ.

در روایات متعددی مراحل مختلف رشد، به 3 بخش 7ساله تقسیم شده:

• هفت سال نخست: آزادی و بازی.

• هفت سال دوم: تأدیب.

• هفت سال سوم: به‌خدمت‌گرفتن و ملازمت. در واقع، کودک از حدود 7سالگی، ‌تکلیف‌پذیر می‌شود و این، مرحله ادب کردن و آموزش دادن اوست. این دوره، دوران تمرین برای انجام تکالیف مورد انتظار است و باید تلاش شود کودک را به رعایت ظواهر آداب اسلامی، تمرین نماز خواندن، اجازه گرفتن به هنگام ورود به اتاق خصوصی والدین و جدا کردن بستر خواب، ترغیب و تشویق کرد.
هر چند هنوز کودک نسبت به حکمت آداب مزبور، فهمی ‌قابل توجه پیدا نکرده است اما از باب تمرین و کوشش، وی را به انجام آنها، تکلیف می‌کنیم، چرا که نفس رعایت آداب مطلوب، لغزش‌ها و آسیب‌ها را می‌کاهد. بنابراین باید توجه کرد که روایات دینی نیز به بعد تربیت جنسی بعد از هفت سالگی اشاره داشته‌اند. در این دوران باید قوانین احتیاطی برای مواجهه با مرحله آینده در فرآیند رشد را به کودکان آموزش داد.
این گفته به این معنا نیست که فعالیت‌های جنسی این دوره، ناشی از احساس حقیقی جنسی است، بلکه باید گفت تمام دوران کودکی، از جهاتی دوران خواب و غفلت است ‌اما اشاره و تأکید روایات، عمدتا جنبه پیشگیرانه و پرهیز از زودرسی فعالیت جنسی دارد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

چند سالگی،سن اجتماعی شدن است؟

اجتماعی شدن بچه‌ها از 3سالگی به بعد اتفاق می‌افتد. با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است همه انسان‌ها از جمله کودکان ما نیازمند جامعه و تعامل با هم‌سالان خود هستند....

 

 حضور بچه‌ها در مهدکودک این فرصت را برای اجتماعی شدن و برقراری ارتباطات سالم با هم‌سالان آنها فراهم می‌کند. قبل از 3سالگی اجتماعی بودن و دوست شدن برای بچه‌ها مفهومی ندارد اما از 3سالگی به بعد کم‌کم کودکان با هم تعامل برقرار می‌کنند.
همه تعاملات نام دوستی ندارند اما مواردی هم داریم که بین بچه‌ها پیوندهای عاطفی برقرار می‌کند. مهدکودک این فرصت را برای تجربه ارتباطات و تعاملات اجتماعی در اختیار آنها می‌گذارد. الگوی معاملات در دوران کودکی می‌تواند نشان‌دهنده تعاملات آنها در بزرگسالی باشد.
حضور بچه‌ها در گروه‌های کوچک و انجام بازی‌های گروهی و فعالیت‌های آموزشی گروهی به بچه‌ها برای برقراری این ارتباط کمک می‌کند و مربیان مهدها نقش مهمی در برقراری این روابط دارند، حتی نقش آنها بسیار بیشتر از والدین است.
کودکانی که در مهد حضور ندارند، وظیفه والدین آنهاست که امکان برقراری این روابط را برای بچه‌ها فراهم کنند. در پارک‌ها، تعامل با همسایه‌‌ها انجام می‌پذیرد. اگر در همسایگی‌ ما کودکی هم‌سن فرزند ما حضور دارد، خیلی خوب است که ما به عنوان والدین امکان آشنایی و بازی آنها را با هم فراهم کنیم. افرادی که پیوند عمیق دوستی در بزرگسالی دارند و قادر به برقراری روابط عمیق هستند، این تجربیات را از دوران کودکی کسب کرده‌اند. طبیعی است عمق روابط دوستی در کودکان زیاد نیست و آنها ممکن است هر روز با کسی دوست شوند اما هر چه سن بالاتر می‌رود و سازگاری کودکان تقویت می‌شود، آنها می‌توانند دوستی عمیق‌تر، باثبات‌تر و موفق‌تری داشته باشند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

چگونه عکسمان را بک گراند گوگل کنیم!

گوگل ویژگی جدیدی را اضافه کرده که برای عکاسان بسیار جذاب خواهد بود. در این ویژگی جدید شما می‌توانید صفحه اصلی گوگل را با عکسهای خودتان بعنوان پس زمینه تغییر دهید.

با مراجعه صفحه اصلی گوگل، لینکی با عنوان تغییر عکس بک‌گراند (Change background image) در گوشه پایین سمت چپ صفحه خواهید دید. اگر این لینک را نمی‌بینید از اکانت گوگل خود خارج شوید و مجددا تلاش کنید.

شما می‌‌توانید عکسی از مجموعه از پیش تعیین شده گوگل، گالری‌های عمومی، اکانت پیکاسا خودتان یا از عکسهایی که در کامپیوتر دارید را انتخاب کنید.

از قرار دادن عکس‌هایتان در بکگراند گوگل لذت ببرید!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

توصیه‌هایی مهم هنگام شکسته شدن لامپ‌های کم مصرف!!

چنانچه لامپ کم مصرف منزلتان شکست چون حاوی مواد جیوه ایست با احتیاط تمام خرده ریزه‌ها را با جاروی معمولی وخاک انداز دریک کیسه ی پلاستیکی بریزید وسرکیسه را محکم ببندید.

از گذاشتن کیسه در سطل آشغال منزل خود داری کنید.

از استفاده ازجاروی برقی بپرهیزید زیرا باعث پخش مواد جیوه ای در سایر اطاقها خواهد شد.

بلافاصله بعد از شکستن لامپ همه را برای حداقل 15 دقیقه به خارج ازمنزل هدایت کنید واز تنفس دراین محل دردقایق اولیه بپرهیزید.

هنگام جمع کردن خرده‌ها از دستکش لاستیکی استفاده کنید.

تنفس این مواد یا تماس با خرده شیشه‌ها باعث بروز میگرن، عدم تعادل بدن، ایجاد اشکالاتی درجهت یابی و انواع دیگر اشکالات جسمی‌منجمله ضایعات پوستی خواهد شد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دلایل علمی تغییر فصل‌ها را بشناسید

دانشمندان با گذشت قرنها از زمانی که انسان به واسطه جایگاه خورشید در آسمان تغییرات فصلها را تخمین می زد اکنون با بررسی های دقیق تر حرکات مداری زمین، دلایل علمی و زمان دقیق تغییر فصلها را تعیین می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فصلها تاثیراتی غیر قابل انکار بر زندگی انسانها دارند، آنها بر روی فعالیتهایی که انسان انجام می دهد، غذاهایی که نیاز دارد و لباسهایی که به تن می کند و مهمتر از همه حالات روحی تاثیر می گذارد. روز دوشنبه 21 ژوئن 2010 یا 31 خرداد 1389 فصل به صورت رسمی تغییر می کند و تابستان در نیمکره شمالی و زمستان در نیمکره جنوبی آغاز خواهد شد.

دلایل این تغییرات در فصلهای سال چیست؟

توانایی پیش بینی فصلها به واسطه ردیابی نقاط طلوع و غروب خورشید طی یک سال یکی از کلیدی ترین رموز بقا در دورانهای باستان بوده است بابلی ها، مایاها و دیگر فرهنگهای کهن سامانه های پیچیده ای را برای ردیابی تغییرات فصلی به وجود می آوردند اما کشف دانش نهفته در پس تغییر فصلها قرنها به طول انجامید.

"نیکلای کوپرنیک" با اعلام اینکه خورشید و نه زمین، مرکز سامانه خورشیدی قرار دارد به صورت ریشه ای دیدگاه انسان از اختر شناسی را تغییر داد و این دیدگاه به درک پیشرفته انسان از ارتباط میان خورشید و زمین منتهی شد.

اکنون انسان می داند زمین در مسیری بیضی شکل به دور خورشید می چرخد و به صورت همزمان حول مداری که نسبت به سطح مداری اش دارای شیب است، نیز در حرکت است این به آن معنی است که نیم کره های متفاوت در طول سال در معرض مقادیر مختلفی از نور خورشید قرار دارند به دلیل اینکه خورشید منبع نور، انرژی و حرارت زمین به شمار می رود، تغییر شدت و تمرکز تابشهای آن منجر به آغاز فصلهای زمستان، بهار، تابستان و پاییز می شود.

انقلابها و اعتدالها

فصلها در واقع به واسطه انقلابها و اعتدالها (Solstices and Equinoxes) به وجود می آیند، عبارات اخترشناسی که با شیب زمین در ارتباط است.

انقلابها نشانگر زمانی هستند که قطبهای زمین به حداکثر فاصله خود از خورشید و یا حداکثر فاصله به سوی خورشید رسیده باشند، این زمانی است که تفاوت میان ساعات روز و شب به بیشترین حالت خود می رسد. انقلابها هر سال در روزهای 20 یا 21 ژوئن و 21 یا 22 دسامبر رخ می دهند و نمایانگر آغاز رسمی فصلهای تابستان و زمستان هستند.

اعتدال بهاری و اعتدال پاییزی به ترتیب منادی آغاز بهار و پاییز اند، در این زمان از سال خورشید دقیقا بر فراز خط استوای زمین قرار گرفته و طول روزها و شبها در بیشتر نقاط سیاره با هم برابر است.

هر سال در 20 یا 21 ماه مارچ نیمکره شمالی اعتدال بهاری را تجربه کرده و از نشانه های سبز بهار لذت می برد در همان زمان در نیمکره جنوبی با آغاز اعتدال پاییزی بادها سردتر شده و پاییز آغاز می شود.

اعتدال دیگر سال در 22 یا 23 سپتامبر رخ می دهد زمانی که رنگهای سبز تابستان در نیمکره شمالی به نارنجی پاییز می گراید و در نیمکره جنوبی، سپیدی زمستان پذیرای ردپای سبز بهاری می شود.

اعتدالها و انقلابها به واسطه همخوانی شیب متغییر زمین با مدار آن به دور خورشید، از سالی به سال دیگر تغییر می کنند. امسال لحظه آغاز انقلاب در ماه ژوئن ساعت 7:28 دقیقه روز دوشنبه خواهد بود این لحظه ای است که جایگاه ظاهری خورشید در آسمان در دورترین حد شمالی قرار دارد.

تاثیر بر روی آب و هوا

به گزارش مهر، تغییرات فصلی تاثیرات متفاوتی بر روی آب و هوا از خود به جا می گذارند، در حدود انقلاب ژوئن، قطب شمال به سمت خورشید متمایل شده و نیمکره شمالی تابستان را آغاز خواهد کرد. تراکم تابشهای خورشیدی در این زمان بیشتر خواهد بود زیرا این تابشها به صورت مستقیم تابیده شده و یا به عبارتی دیگر نور خورشید بر روی منطقه کوچکتری از زمین متمرکز می شود. در این دوره روزها طولانی تر شده و همین ویژگی نیز باعث افزایش میزان جذب تابشهای خورشیدی طی 24 ساعت روز خواهد شد دیگر عامل تاثیر گذار در تغییرات آب و هوایی کوتاهتر شدن مسیر پرتوهای خورشیدی از میان اتمسفر جاذب انرژی قبل از رسیدن به زمین است.

هنگامی که تابستان در نیمکره شمالی آغاز شده است، قطب جنوب از خورشید فاصله گرفته و آغاز سرما را احساس خواهد کرد. تابشهای پر حرارت خورشید در این نیمکره سطوح وسیعتری را پوشش داده و قبل از رسیدن به زمین باید مسافت طولانی را از میان اتمسفر سفر کنند، در این دوره مجال نور خورشید برای تابیدن بر روی زمین نیز کوتاهتر خواهد بود. این شرایط در ماه دسامبر برعکس خواهد شد.

در حالی که انقلابها نقطه اوج تابستان و زمستان را متناسب با شدت پرتوهای خورشیدی نمایان می سازند، توانایی تعیین سردترین یا گرم ترین روزها را ندارند؛ شاید به این دلیل که حرارت روزها تنها به میزان حرارتی که اتمسفر از خورشید می گیرد ارتباط نداشته و به میزان حرارتی که طی جذب این حرارت توسط زمین و اقیانوسها، از دست می رود نیز بستگی دارد.

بر اساس گزارش ان بی سی، تنها زمانی که زمین و اقیانوسها به اندازه ای حرارت جذب کنند که با حرارت اتمسفر به تعادل برسند، انسان قادر خواهد بود سردترین روزهای زمستانی و گرمترین روزهای تابستانی را احساس کند



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دانستنی هایی درباره بیماری کبد چرب + روش های تشخیص و درمان

کبد چرب غیر الکلی یک التهاب کبدی است که در اثر تجمع بیش از اندازه چربی در بافت کبد ایجاد می شود.

در این بیماری تجمع بیش از حد چربی در کبد، گاه باعث اختلال در فعالیت طبیعی بافت کبد می گردد که می تواند سیر پیشرونده پیدا کند و باعث نارسایی کبد و یا سیروز کبدی گردد.

علت بیماری

اگرچه علت اصلی بیماری کبد چرب مشخص نیست، ولی به نظر می رسد این بیماری ارتباط نزدیک با برخی بیماری های متابولیک دارد که از آن جمله: چاقی، افزایش کلسترول و تری گلیسرید خون و دیابت را می توان نام برد. در درمان کبد چرب، کنترل این بیماری های زمینه ای بسیار موثر می باشد.

گفته می شود مصرف زیاد انرژی باعث خواهد شد کبد نتواند سوخت و ساز طبیعی را انجام دهد و در نتیجه انرژی اضافی به صورت چربی در کبد ذخیره شود.

این بیماری اغلب افراد را در سنین میانسالی مبتلا می کند. اکثر بیماران از افزایش وزن و چاقی به ویژه چاقی شکمی رنج می برند. همچنین می توانند دچار افزایش چربی های خون بوده و یا از مبتلایان به دیابت باشند.

از آنجا که در سال های اخیر شیوع چاقی و بیماری های متابولیک در جوانان افزایش قابل توجهی یافته است، جوانانی که با چاقی و بیماری کبد چرب به پزشک مراجعه می نمایند، کم نیستند. البته باید ذکر کرد بیمارانی هستند که بدون داشتن هیچ کدام از عوامل خطر ذکر شده و بدون هیچ دلیل شناخته شده ای، مبتلا به کبد چرب می گردند.

افزایش چربی در بدن که معمولا با چاقی شکمی همراه است، به همراه افزایش چربی های خون و افزایش فشار خون، همه از علائم مجموعه ای از اختلالات تحت نام "سندرم متابولیک" هستند که این سندرم دقیقا وابسته به مقاومت انسولین می باشد.

عوامل تاثیر گذار در اختلالات کبدی

علاوه بر افزایش چربی در بافت کبد که بر روی فعالیت طبیعی کبد تاثیر می گذارد، عوامل دیگری نیز بر عملکرد طبیعی سلول های کبدی تاثیرگذارند، از آن جمله:

- مقاومت به انسولین: بدین معنا که بدن نمی تواند قند را به طور طبیعی مورد استفاده قرار دهد. به طور طبیعی لوزالمعده پس از خوردن مواد قندی، با ترشح هورمون انسولین سعی می نماید که قند اضافی موجود در خون را به سلول های عضلانی و کبد وارد نماید. در وضعیت مقاومت به انسولین، حساسیت گیرنده های سلولی انسولین کاهش می یابد، در نتیجه بدن برای ثابت نگه داشتن سطح قند خون نیاز به ترشح انسولین بیشتری خواهد داشت. در صورت ادامه ی این روند، در نهایت میزان قند خون افزایش یافته و فرد مبتلا به دیابت می گردد.

- تغییر در روند تولید چربی در بافت کبد و نحوه عملکرد کبد در برابر چربی هایی که از روده به کبد منتقل می شوند.

- عمل های جراحی که مسیر معده ، یا روده و یا هر دو را کوچک می نمایند، از قبیل عمل جراحی بای پس روده.

- استفاده طولانی مدت از لوله های روده ای برای تغذیه که معمولا پس از عمل جراحی استفاده می شوند.

- استفاده از برخی داروها از قبیل: آمیودارون (داروی قلبی)، کورتون، استروژن های صنعتی و بعضی از داروهای کنترل سرطان.

علائم و شیوع بیماری

از آنجا که این بیماری سیر پیشرونده دارد می تواند در مراحل اولیه بدون علامت باشد تا زمانی که تاثیرات منفی بر عملکرد کبد ایجاد نماید. در آن زمان علائمی از قبیل احساس ضعف، خستگی و کاهش وزن بروز می کنند.

از آنجا که سیر این بیماری مزمن است، شاید سال ها طول بکشد تا منجر به ایجاد سیروز کبدی (جایگزینی سلول های کبدی با سلول های فیبروز) و در نهایت نارسایی کبد گردد.

در نقطه مقابل، در موارد نادری به دلیل ناشناخته، سیر بیماری متوقف و یا حتی به حالت طبیعی باز می گردد، بدون آنکه درمان مشخصی انجام گرفته باشد.

بین 10 تا 30 درصد بزرگسالان در کشورهای پیشرفته مبتلا به این بیماری هستند که معمولا شامل افراد چاق در سنین میانسالی است.

با توجه به شیوه زندگی اعم از نوع تغذیه و فعالیت بدنی، شیوع این بیماری در کشورهای در حال توسعه به ویژه در جامعه شهری افزایش چشمگیری داشته است.

شیوع بیماری کبد چرب با افزایش سن، سیر صعودی می یابد. شیوع این بیماری در آقایان دو برابر خانم ها می باشد که با افزایش سن، میزان شیوع در خانم ها به آقایان نزدیک می شود، به ویژه پس از یائسگی، شیوع بیماری کبد چرب در خانم ها سیر فزاینده ای دارد.

تشخیص و درمان کبد چرب

مانند هر بیماری دیگر، معمولا با گرفتن شرح حال از بیمار و معاینه وی شروع می گردد.

اگرچه در خیلی از موارد، علائم قابل توجهی در این بیماری وجود ندارد و با مشاهده ی بالا بودن آنزیم های کبدی و نیز تصاویر سونوگرافی، سیتی اسکن و MRI تشخیص این بیماری معین می گردد.

از بیوپسی کبد برای تشخیص میزان صدمه به بافت کبدی در بعضی از موارد استفاده می گردد.

درمان

اگرچه درمان اختصاصی برای کبد چرب وجود ندارد، ولی شما با کنترل بیماری های زمینه ای از قبیل کاهش وزن، چربی های خون، دیابت و یا قطع نمودن داروهای مسبب (قطعا با نظر پزشک معالج نه به طورخودسرانه) می توانید از پیشرفت این بیماری جلوگیری نمایید و در خیلی از موارد سیر معکوس را طی نمایید که منجر به درمان این بیماری گردد.

از مصرف الکل که عملکرد طبیعی کبد را دچار اختلال می نماید، جدا باید پرهیز نمایید.

نکات درمانی کلیدی

شما می توانید زیر نظر متخصصین تغذیه و گوارش، سیر بیماری کبد چرب را محدود و کنترل نمایید. برای کنترل کبد چرب توجه به نکات ذیل اهمیت کلیدی دارد:

* کم کردن وزن: از آنجا که اکثر بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی چاق هستند، کاهش وزن در کنترل این بیماری نقش مهمی دارد. برای کاهش وزن، انتخاب رژیم غذایی نیز باید به درستی صورت پذیرد، زیرا کاهش وزن سریع با رژیم های برق آسا خود می تواند سیر بیماری را بدتر نماید.

خیلی از بیماران چاق که به تازگی متوجه کبد چرب خود شده اند، به دلیل ترس از عوارض این بیماری، به رژیم های غذایی سخت روی می آورند که این بیماری را ریشه کن نمایند، ولی علاوه بر ابتلا به عوارض این نوع رژیم ها، گاه سیر کبد چرب را نیز بدتر می نمایند.

 لذا انتخاب منطقی رژیم غذایی کاهش وزن زیر نظر متخصص تغذیه و با کاهش وزن نیم تا یک کیلوگرم در هفته توصیه می گردد. اگر شما از افزایش وزن زیادی رنج می برید، جالب است بدانید که با کاهش وزن مختصر در حدود 10 درصد از وزن اولیه نیز در خیلی از موارد سیر بیماری را می توانید کنترل نمایید.

* انتخاب رژیم غذایی سالم : رژیم غذایی پر کربوهیدرات که حاوی میزان قابل توجهی سبزی و میوه و مواد غذایی پرفیبر باشد، معمولا بهترین انتخاب برای افراد مبتلا به کبد چرب است. کاهش چربی مصرفی، به ویژه چربی های اشباع شده و جایگزینی آنها با چربی های غیر اشباع که در روغن زیتون و ماهی وجود دارند، توصیه می گردد. استفاده از نان و غلات سبوس دار باید جدی گرفته شود. در نهایت تعیین مقدار مورد نیاز درشت مغذی ها اعم از پروتئین، چربی و کربوهیدرات بر اساس شرایط افراد باید تنظیم گردد.

* انجام ورزش و فعالیت بدنی منظم: چاقی به ویژه چاقی شکمی نقش مهمی در افزایش خطر ابتلا به کبد چرب دارد. بر همین اساس، داشتن پیاده روی منظم به میزان حداقل 30 تا 60 دقیقه در روز توصیه می شود. اگر شما وقت رفتن به باشگاه ورزشی را ندارید، پیاده روی در مسیر کار یا پارک را می توانید جایگزین نمایید.

* کنترل بیماری های زمینه ای متابولیک: کنترل دیابت و چربی های خون در بیماران مبتلا به کبد چرب ، نقش کمک کننده ای در بهبود این بیماری دارد. همانطور که می دانید از اصول مهم کنترل بیماری های متابولیک، رعایت رژیم غذایی و ورزش منظم می باشد.

* محافظت کبد از عوامل خطر: از عواملی که بر روی فعالیت طبیعی کبد اثر سوء دارند، باید پرهیز نمایید. از مهم ترین این عوامل، مصرف الکل و نیز بعضی داروها می باشد. لذا در هنگام مراجعه به پزشک، به او بگویید که مبتلا به کبد چرب می باشید که در تجویز دارو به آن توجه نماید.

پیشگیری

برای جلوگیری از بروز بیماری کبد چرب، سه نکته اساسی ذیل را فراموش نکنید:

* رژیم غذایی سالم: شما باید رژیم غذایی سالمی را با مصرف بالای میوه، سبزی، غلات سبوس دار و چربی های مفید برای خود انتخاب کنید.

* جلوگیری از افزایش وزن به ویژه چاقی شکمی: داشتن رژیم غذایی سالم به همراه فعالیت بدنی، به حفظ وزن سالم کمک می نماید. در صورت چاق بودن، از همین امروز برای کاهش وزن خود اقدام نمایید.

* هنگام استفاده از داروها کاملا مراقب باشید و از مصرف الکل جدا پرهیز نمایید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نکاتی درباره میان وعده غذایی کودکان

زمانی که کودکان از مدرسه می آیند، مستقیما" به آشپزخانه رفته و دنبال چیزی برای خوردن می گردند. این صحنه ای است که هر روز در خانه با آن مواجه هستیم. شما چگونه می توانید مطمئن باشید کودکتان مواد مغذی لازم را دریافت می کند درحالیکه تمایلی به خوردن شام ندارد؟ شما میتوانید با انجام اقداماتی کودک خود را به داشتن میان وعده خوب بعد از مدرسه راهنمایی کنید تا احساس رضایت کنند و به خوردن شام مغذی تمایل داشته باشند.

خود را جای کودکتان قرار دهید و جدولی مربوط به آنچه آنها بطور نرمال در هفته می خورند، رسم نمایید. برخی کودکان کوچکتر ممکن است میان وعده صبح داشته باشند، اما اغلب کودکان سنین مدرسه میان وعده صبح ندارند. بنابر این طبیعی است که آنها در ساعات بعد از مدرسه بسیار گرسنه باشند و تمایل به مصرف  تنقلات ناسالم پیدا کرده و دور از چشمان شما از بیرون از منزل تهیه کنند.

به این پرسش ها پاسخ دهید: چه زمانی ناهار می خورند؟ چه چیزی و به چه میزان در ناهار می خورند؟ آیا همیشه از ناهار فرار می کنند؟ آیا بعد از مدرسه، میان وعده دارند؟ این سوالات به شما کمک می کنند تا بفهمید وقتی بچه ها به خانه برمی گردند، چقدر گرسنه هستند.همچنین می توانید درباره زمان هایی که بطور نرمال شام صرف می کنید، فکر کنید. کودکی که ساعت 4 در خانه گرسنه می شود و میان وعده بزرگی می خورد، احتمالا" برای شام در ساعت7 گرسنه نخواهد بود. درباره جدول بچه ها و تطابق برنامه غذایی خانواده با آن تفکر کنید.
سعی کنید در میان وعده به هیچ عنوان نوشابه و آب میوه های شیرین شده به کودکتان ارائه ندهید. در عوض میتوانید به آنها آب و یا شیر کم چرب بدهید.

لیستی از میان وعده های سالم را تهیه نمایید

درباره هریک از میان وعده هایی که فرزندانتان دوست دارند داشته باشند صحبت کنید.  لیستی از مواد غذایی سالم را به کودکتان ارائه دهید و مطمئن باشید شامل انواع متنوعی از سبزیجات و میوه های تازه است. هرچند که یک برش کیک یا چیپس سیب زمینی جزء غذاهای ممنوع نیستند، اما چنین غذاهایی با میزان مواد مغذی کم نباید بطور روزانه در منوی بعد از مدرسه قرار گیرند.

اگر برایتان امکان دارد، کودکتان را با خود به سوپر مارکتها ببرید. آنها را در انتخاب مواد غذایی مشارکت دهید و محصولات را با هم مقایسه کنید، اما تسلیم بدون چون و چرای خواسته آنان نباشید. به مقادیر پروتئین، فیبر، کلسیم و دیگر مواد مغذی مهم در مواد غذایی توجه داشته باشید و با کودک خود درباره آنها صحبت کنید. با کودکتان میان وعده های کم چرب، کم نمک و کم قند را انتخاب کنید. در این روند،  کودکان انتخاب های سالم غذایی را یاد خواهند گرفت.

میان وعده های سالم را به انتخابی قابل دسترس و آسان تبدیل کنید

از کودکان خود (حتی نوجوانان) انتظار نداشته باشید تمایلات غذایی خود را رها کنند و گیاه خوار شوند. کودک شما بیشتر تمایل به خوردن غذاهای آماده و تنقلات بیرون از منزل دارند، بنابراین از این موضوع استفاده نمایید. میان وعده های سالم را در دسترس قرار دهید مثلا" در ظرف غذا و کیف آنها بگذارید و در خانه در مکانی قابل دیدن و آماده خوردن قرار دهید.

کودکان از کمک کردن به شما  برای درست کردن میان وعده هایی با اشکال زیبا از میوه ها و تخم مرغ و..... لذت می برند ، بنابر این از آنها در تهیه میان وعده ها کمک بخواهید. کودکان بزرگتر از سالاد میوه ها، مینی پیتزا، کراکرهای ( بیسکویت های کم شیرین) با دانه کامل به همراه پنیر و... لذت می برند. کودکان بزرگتر تمایل دارند خود میان وعده درست کنند، بنابراین مواد لازم ودستورهای غذایی ساده را در اختیارشان قرار دهید. اگر خودتان در حال آماده کردن شام هستید، می توانید تهیه سالاد یا سبزیجات کنار غذا را به کودکان بسپارید.

برای شب هایی که شام را دیر وقت میل می کنید، می توانید میان وعده قابل توجه تری مانند نصف ساندویچ را برایشان انتخاب کنید.  یک میان وعده خوب باید بیش از آنکه زمان برای تهیه آن صرف شود برای خوردنش زمان گذاشته شود.

چنانچه کودکتان برنامه کلاسی بعد از مدرسه دارد، بررسی کنید چه نوع میان وعده ای دریافت می کند؟ اگر از آنچه می شنوید راضی نیستید، جایگزین هایی که کودکتان می تواند بخورد را پیشنهاد نمایید. مانند میان وعده های با بسته بندی جذاب ولی سالم شامل مغزدانه ها، غلات با دانه کامل و کم شیرین، و میوه های تازه و خشک شده و سبزیجات خرد شده.

بهترین استراتژی برای اجبار کودکان به داشتن میان وعده سالم بعد از مدرسه، قرار دادن غذاهای سالم در دسترس کودکان در آشپزخانه یا یخچال می باشد. کودکان گرسنه همانند بزرگسالان گرسنه، کمترین مقاومت را می کنند و بدنبال غذایی برای سیر کردن خود هستند لذا اگر انتخاب سالم را در معرض دسترس نداشته باشند به انواع غذاهای ناسالم روی می آورند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

جوک

حیف نان سوار سمند می شه، صدای یه زن میاد که می گه: درب خودرو باز است. حیف نان درو می بنده می گه: بستم. حالا هر جا قایم شدی بیا بیرون جایگر!

حیف نان توی کوپه قطار به سمت مشهد می‌رفته، به روبروییش میگه: به سلامتی از مشهد بر می‌گردید؟
به آقای خوش غیرت مسیج می زنن که زنتو با یه نفر دیگه دیدن. می گه اه... حالم از اس ام اس تکراری به هم می خوره!

حیف نان یه کدو تنبل میخره، میزارتش کلاس تقویتی.

اگه گفتین تو محل کی به همه محرمه؟؟؟ خوب معلومه لبنیاتی سر کوچه چرا؟؟ چون به همه محل شیر میده

یه روز حیف نون با زنش میره دکتر میگه: آقای دکتر ما بچه دار نمی شیم!
دکتر: چند وقته ازدواج کردید؟
حیف نون : یک هفته است!
دکتر با عصبانیت : اونی که گرفتی زنه زودپز که نیست!

حیف نون به زنش میگه اگه بچمون پسر بود اسم بابای منو میذاریم، اگه دختر بود اسم بابای تو رو!

 

حیف نون یه زمین می خره به ابعاد 2 سانت در 8 کیلو متر.بهش میگن با زمینت می خوای چی کار کنی میگه: می خواهم ماکارونی بکارم.


 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۳:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)