مركز خريد روغن سوخته و تصفيه روغن سوخته در سراسر كشور ايران مركز خريد روغن سوخته و تصفيه روغن سوخته در سراسر كشور ايران .

مركز خريد روغن سوخته و تصفيه روغن سوخته در سراسر كشور ايران

آيا رنگ مو مي‌تواند باعث سقط جنين شود ؟

يك متخصص پوست و مو گفت: استفاده مداوم از محصولات آرايشي، منافذ روي پوست را كه محل خروج چربي زير پوست است را مسدود كرده و سبب ايجاد جوش مي‌شود.

اين دكتر اظهار كرد: جوانان براي اينكه پوست زيبايي داشته باشند به جاي مصرف محصولات آرايشي با استفاده از مواد شوينده، چربي اضافه پوست خود را از بين ببرند و همواره آن را تميز نگه دارند.

سايت پاتوق۹۸ : وي به رنگدانه‌هاي موجود در محصولات آرايشي اشاره كرد و افزود: اين رنگدانه‌ها كه اغلب آنها داراي تركيبات شيميايي است به مرور زمان، جذب پوست شده و پس از نفوذ در لايه‌هاي عمقي پوست، رنگي غيرطبيعي ايجاد خواهد كرد.

وي با توصيه به زنان براي مصرف معقول، منطقي و كوتاه مدت از لوازم آرايشي، اظهار كرد: استفاده مداوم از محصولات آرايشي در درازمدت به پوست آسيب مي‌رساند.
وي به رنگ موهاي موجود در بازار اشاره كرد و گفت: تمامي رنگ موهاي موجود در بازار كه به وفور نيز يافت مي‌شود داراي تركيبات شيميايي است.
ايشان تصريح كرد: اكسيدان در فرآيند رنگ كردن مو، تمامي رنگدانه‌هاي مو طبيعي را نابود مي‌كند تا رنگ جديد بتواند جايگزين شود. اين ماده شيميايي علاوه بر ساقه و پياز مو به پوست سر نيز آسيب مي‌رساند.
به گفته وي، رنگ‌هاي شيميايي در مصرف كننده حساسيت و اگزما ايجاد مي‌كند و حتي اين رنگ‌ها مي‌تواند بر اعضاي داخلي بدن نفوذ كند.
اين متخصص پوست خاطرنشان كرد: چون اين رنگ‌ها مي‌تواند باعث سقط جنين شود، استفاده از آن در دوران بارداري به هيچ وجه توصيه نمي‌شود.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خطر كارت‌هاي اعتباري براي سلامت شما!!

كارشناس بهداشت پرتوهاي وزارت بهداشت گفت: كارت هاي اعتباري يكي از وسايل مولد انرژي هستند كه ميدانهاي مغناطيسي در اطراف خود ايجاد مي‌كنند بنابراين براي به خطر نيافتادن سلامت،بايد نكاتي را در استفاده از اين نوع كارت ها مورد توجه قرار داد.
گوراني با بيان اينكه قرار گرفتن زياد در معرض انرژيها براي سلامتي مضر است گفت: افراد از اين وسيله به صورت بهينه استفاده و از قراردادن در جيبهاي پشت شلوار خودداري كنند زيرا يكي از مراكز خون‌سازي استخوانهاي پهن، مانند لگن، در اين ناحيه قرار دارد.
گوراني تصريح كرد: كارتهاي اعتباري را نبايد در جيب كت قرارداد، زيرا بر روي مكانيزم الكتريكي قلب تداخل ايجاد كرده و در طولاني مدت فرد را دچار مشكل مي كند.
كارشناس بهداشت پرتوهاي وزارت بهداشت با بيان اين كه هرچه قدر فاصله از وسايل مولد اشعه بيشتر باشد، دريافت انرژي كمتر است گفت: افرادي كه از دستگاه نوسان‌ساز مصنوعي قلب و يا بيماراني كه از پمپهاي تزريق استفاده مي‌كنند در استفاده از كارتهاي اعتباري بايد سه نكته فاصله، مدت زمان و حفاظ را مدنظر قرار داشته باشند تا از اثراتي كه اين وسيله امكان دارد بر روي آنها داشته باشد، در امان باشند.
وي تاكيد كرد: كارتهاي ايمني با نام Safy cart ادعا شده است كه باعث جلوگيري از رسيدن امواج الكترو مغناطيسي به بدن مي‌شود، تقلبي است و اين ادعا صحت علمي ندارد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

چاقي و سيگار ۲ عامل خرخر در خواب

ابراهيم رزم پا در گفتگو با فارس توضيح داد: مطالعات و تحقيقات انجام شده در مراكز علمي دنيا نشان مي دهد كه در ۲۰ تا ۲۵ درصد از مردهاي بالاي ۵۰ سال (زنان با درصد كمتر)، خرخر در حين خواب با درجات مختلف رخ مي دهد.

بيشترين حجم تنفس در حين خواب از طريق راه بيني و حجم تنفسي كمتري از طريق دهان انجام مي شود كه هر دو حجم تنفسي در حلق يكي مي شوند.

وي افزود: چنانچه به هر علت راه هوايي حلقي باريك شود عبور جريان هوايي باعث لرزش زبان كوچك، كام نرم و چين هاي حلق مي شود كه شدت اين لرزش همان پديده خرخر است.

وي گفت: همچنين چاقي مفرط و بزرگي شكم به علت فشار احشاء شكم، از فعاليت فيزيكي مناسب قفسه سينه جلوگيري مي كند و اين امر باعث كاهش سطح اكسيژن خون و در نتيجه افزايش شلي عضلات خواهد شد كه از ديگر عوامل ابتلا به اين عارضه است.

رزم پا گفت: مطمئن ترين و تنها روش اندازه گيري خرخر و عوارض ناشي از آن با روش پلي سومنوگرافي است كه در اين روش بررسي شدت و چگونگي عارضه خرخر و ميزان اكسيژن خون، اختلالات خواب، چگونگي فعاليت قلب و ضربات قلب، انقباضات و پرش هاي عضلات و موقعيت مختلف بدن( طاق بازـ روي شكم ـ پهلوي راست و پهلوي چپ) طي ۸ ساعت خواب با مشخص كردن دقيق ساعت انجام مي شود.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران ادامه داد: درمان عارضه خرخر و عوارض ناشي از آن از دو جنبه قابل توجه است؛ يكي علل اوليه و اصلي بروز اين عارضه كه بايد در رفع آن اقدام شود و ديگري علل مساعدكننده يا شدت يافته آن كه اهميت خاص دارد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ديدگاهي تازه نسبت به مرگ سلولي

تصور كنيد كه شخصي در اين لحظه به علت ايست قلبي درگذشته است. اعضاي بدن او سالمند و خوني از بدن وي نرفته است. تمام آنچه رخ داده اين است كه قلب او از تپيدن باز ايستاده و مغز او براي نگهداشتن اكسيژن خاموش شده است. اما آنچه واقعا مرده چيست؟
تا حدود سال ۱۹۹۳، هنگـامـي كـه دكـتـر شـرويـن نـولانـد (Sherwin Nuland) كتاب پرفروش “چـگـونـه ميميريـم” (How We Die) را منتشر نمود، پاسخ اين بود كه آنچه ميميرد، “سلولها”ي شخص هستند. بيمار نميتواند احيا شود زيرا بافت مغز و قلب او به خاطر كمبود اكسيژن دچار آسيبي جبران ناپذير شده اند.
تا جايي كه ميدانيم اين روند پس از ۴ تا ۵ دقيقه آغاز ميشود و اگر در طي اين زمان عمليات احيا قلب و ريه انجام نشود و قلب مدت كوتاهي بعد آغاز به كار نكند، احتمال بازگشت بيمار به زندگي تقريبا هيچ است.
اين طرز فكر متعصبانه تا زماني كه محققان در زير ميكروسكوپ واقعا به سلولهاي فاقد اكسيژن نگاه كردند، بدون كوچكترين تغييري رواج داشت. اين محققان از آنچه ديدند بسيار شگفت زده شدند. بنا به گفته دكتر لنس بكر (Lance Becker)، از متخصصين پزشكي اورژانس در دانشگاه پنسيلوانيا :” ما پس از گذشت يك ساعت، نتوانستيم
شاهدي بر مرگ سلولها بيابيم و تصور كرديم كه يك جاي كارمان اشتباه بوده است.”
در حقيقت، سلولهايي كه از منبع خون دور ميشوند، ساعتها بعد ميميرند.
اما اگر سلولها همچنان زنده اند، چرا پزشكان نميتوانند شخصي را كه يك ساعت از مرگش گذشته، احيا كنند؟ زيرا هنگامي كه بيش از پنج دقيقه از بدون اكسيژن ماندن سلولها بگذرد، آنها درست در لحظه اي كه مجددا اكسيژن دريافت كنند، ميميرند و اين همان كشف مبهوت كننده است.
اين كشف دكتر بكر را به سمت منصب تازه اش به عنوان سرپرست مركز احيا در دانشگاه پنسيلوانيا سوق داد. اين انستيتوي تازه تاسيس، بر روي يكي از جديدترين محدوده هاي علم پزشكي كار ميكند: درمان مرگ.
زيست شناسان هنوز با مفهوم و چگونگي اين ديدگاه تازه به مرگ سلول دست به گريبانند-اين حالت نوعي انهدام انفعالي، مانند شمعي كه زير يك ليوان قرار بگيرد و خاموش شود نيست، بلكه واقعه اي بيوشيمي و فعال است كه با “بازگشت مجدد” ذخيره اكسيژن انجام ميگيرد. اين تحقيق دانشمندان را به عمق سيستم سلولي و اعضاي كوچك داخل غشا برد كه ميتوكندري (mitochondria) نام دارند و سوخت سلول در آنها اكسيده شده؛ توليد انرژي ميكند.
ميتوكندري روندي را كه ما به نام اپوپتوزيس (apoptosis) ، مرگ برنامه ريزي شده سلولهاي غيرعادي، نام داشته و در واقع روش طبيعي دفاع بدن در مقابل سلولهاي سرطاني است را، كنترل ميكند. به گفته بكر: “به نظر ما چنين ميرسد كه گويي مكانيزم مراقبت سلولي نميتواند تفاوت ميان يك سلول سرطاني و سلولي كه مجددا با اكسيژن تغذيه شده، را تشخيص دهد و چيزي در اين ميان گزينه مرگ سلولها را انتخاب ميكند.”
همراه با اين كشف، مطلب ديگري هم براي دانشمندان روشن ميشود: روش عملياتي استاندارد اتاق اورژانس درست برعكس عمل ميكند. هنگامي كه شخصي بر اثر ايست ناگهاني قلب در خيابان از حال ميرود، اگر خوش شانس باشد بلافاصله كمكهاي اوليه را دريافت كرده و جريان خون او تا زماني كه به بيمارستان رسيده و احيا شود، ادامه ميابد، اما افرادي كه تا زمان رسيدن به اورژانس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه بدون وجود ضربان قلب باقي مانده اند، چه؟
بكر ميگويد: “ما به آنها اكسيژن ميدهيم، قلب را ماساژ ميدهيم و با تزريق آدرنالين آنرا به تپش وا ميداريم، به اين ترتيب قلب اكسيژن بيشتري دريافت ميكند.” سلولهاي تشنه اكسيژن قلب ناگهان در معرض سيل اكسيژن قرار ميگيرند، يعني درست همان موقعيتي كه به مرگ سلولها منجر ميشود. بكر ادامه ميدهد: “ما در عوض اين كار بايد ميزان اكسيژن دريافتي را كاهش دهيم، سوخت و ساز بدن را كند كرده و تركيب شيميايي خون را طوري تنظيم كنيم كه كار بازگشت خون تدريجي و ايمن صورت بگيرد.
محققان هنوز بر روي بهترين روش ممكن براي انجام دادن اين عمليات كار ميكنند. نتيجه مطالعات انجام گرفته در ۴ بيمارستان كه سال گذشته توسط دانشگاه كاليفرنيا منتشر شد، نشاندهنده موفقيت قابل توجه در درمان مبتلايان به ايست قلبي است كه علاوه بر ساير روشها، از روش بازگرداندن خون نه چندان تازه به اعضا است كه در طي آن بدن در حالت وقفه موقت فعاليتهاي حياتي باقي ميماند.
بيماران در يك دستگاه باي پس (bypass) قلب و ريه قرار ميگيرند كه تا زماني كه قلب بتواند بدون خطر آغاز به كار كند، جريان خون به مغز را برقرار ميسازد. اين تحقيق تنها بر روي ۳۴ بيمار انجام گرفته است كه ۸۰ درصد آنان زنده مانده اند. اين نسبت زماني معنا پيدا ميكند كه بدانيم در حالت عادي و با روشهاي سنتي، تعداد بيماران نجات يافته تنها ۱۵% بوده است.
بكر همچنين روش هيپوترميا (hypothermia)- پايين آوردن درجه حرارت بدن از ۳۷ به ۳۳ درجه سلسيوس- را نيز تاييد ميكند. اين روش موجب ميشود واكنشهاي شيميايي مضر كه توسط بازگشت اكسيژن صورت ميگيرند، كند شوند. او نوعي محلول قابل تزريق از نمك و يخ ابداع كرده است كه خون را به سرعت خنك ميكند و دكتر بكر اميدوار است اين محلول به زودي در مجموعه ابزار كمكهاي اوليه قرار گيرد.
او ميگويد: ” در بخش اورژانس، همه به مدت نيم ساعت مانند ديوانه ها براي نجات كسي كه دچار ايست قلبي شده كار ميكنند، تا اينكه يك نفر ميگويد: فكر نميكنم بتوانيم او را احيا كنيم. و ناگهان همه دست از فعاليت ميكشند. بدن روي تخت مرده است، اما ميلياردها سلول آن هنوز زنده اند.”
دكتر بكر قصد دارد كه اين وضعيت ضد و نقيض را به نفع زندگي تغيير دهد.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

چگونه غلظت خون را درمان كنيم؟

پزشكان اصطلاح پلي سيتمي (polycythaemia) و اريتروسيتوز (erythrocytosis) را براي نشان دادن افزايش تعداد گلبول هاي قرمز خون به كار مي برند.

بيشتر سلول هاي خون را گلبول هاي قرمز تشكيل مي دهند. آن ها اكسيژن را به تمامي بدن مي رسانند. لذا حجم اصلي آنها را هموگلوبين ( پروتئين حمل كننده اكسيژن) تشكيل مي دهد.

تعداد گلبول هاي قرمز خون بر اساس سن و جنس افراد متفاوت است. آقايان گلبول هاي قرمز بيشتري از خانم ها دارند و نوزادان تازه متولد شده اغلب گلبول قرمز بيشتري از بزرگسالان دارند.

افزايش تعداد گلبول هاي قرمز خون و در نتيجه ايجاد غلظت خون باعث مي شود جريان خون به سمت اندام هاي بدن كاهش يابد و گاهي نيز لخته هاي خون تشكيل مي شوند.

بسياري از افراد هنگام خون دادن، خون روشن را دليل بر رقت آن و خون تيره را دليل بر غلظت آن مي دانند، در حالي كه اين تصور اشتباه است، زيرا نمي توان غلظت خون را از طريق چشم غير مسلح تشخيص داد.

هيچ گاه تيره بودن خون دليل بر غلظت آن نيست، چون خوني كه از فرد گرفته مي شود از وريد است و خون وريدي به دليل كمبود اكسيژن اغلب تيره است.

با انجام آزمايش خون (CBC) و سنجش ميزان هموگلوبين، پزشك مي تواند به عارضه غلظت خون پي ببرد. هرگاه ميزان هموگلوبين خون (درصد گلبول قرمز خون) از حد معمول بالاتر برود، غلظت خون رخ مي دهد.

سن شيوع اين عارضه بالاي چهل سال بوده و در آقايان شايع‌تر است.

 

چه عواملي باعث غلظت خون مي شوند؟

بخشي از علت ابتلا به مشكل غلظت خون، زمينه هاي ارثي و مادرزادي است (5 تا 10 درصد موارد). ولي بيشترين علت ابتلا به غلظت خون ، وجود بيماري هاي ريوي و قلبي است كه باعث كاهش اكسيژن در بدن مي شوند.

زماني كه اكسيژن كافي به بدن نرسد، براي جبران اين كمبود، گلبول قرمز بيشتري در بدن ساخته مي شود و اين امر باعث افزايش غلظت خون در رگ ها مي شود.

با كمبود اكسيژن در بدن، هورموني به نام اريتروپويتين از كليه ترشح مي شود كه اين هورمون، مغز استخوان را براي ساخت بيشتر گلبول قرمز تحريك مي كند تا بتواند كمبود اكسيژن رساني به بافت هاي بدن را با افزايش گلبول قرمز جبران كند.

اغلب افراد ساكن در مكان هايي نظير كوهستان و ارتفاعات و يا مكان هاي دچار آلودگي هوا، به دليل كمبود اكسيژن ، دچار بيماري غلظت خون مي شوند.

استرس و تنش هاي عصبي هم عامل بروز غلظت خون هستند. استرس و فشارهاي رواني سبب افزايش ترشح آدرنالين و در نتيجه بروز انقباضات عروقي مي‌شوند، بدين ترتيب پلاسماي خون به خارج عروق نشت كرده و نسبت آن به گلبول قرمز كاهش مي‌يابد.

تعريق و اسهال‌هاي شديد از علل بروز غلظت خون موقتي هستند.

يكي ديگر از علل مهم غلظت خون، كشيدن سيگار است. با مصرف سيگار، اكسيژن رساني به خون كم شده و غلظت خون ثانويه ايجاد مي شود.

در برخي افراد به طور ارثي، هموگلوبين خون شان به راحتي اكسيژن را به بافت ها تحويل نمي دهد كه در واقع به آن هموگلوبين غيرطبيعي گفته مي شود كه جزء علل نادر غلظت خون محسوب مي شود.

بيماري مغز استخوان، تومورهاي بدخيم كليوي و كبدي در بزرگسالان، تومورهاي مخچه اي در كودكان، فيبروم هاي رحمي در زنان، كيست هاي متعدد كليه، سنگ كليه و انسداد مجاري ادراري نيز مي توانند غلظت خون را سبب شوند.

 

علائم آن چيست؟

سرخ شدن صورت

تيرگي رنگ لب به ويژه هنگام انجام فعاليت هاي ورزشي

اختلالات تنفسي مثل تنگي نفس

اختلالات هوشياري،‌ منگي و ‌خواب آلودگي

اختلالات بينايي مثل تاري ديد

ضعف و بي حالي

سردردهاي غيرطبيعي

خارش بدن به ويژه بعد از دوش گرفتن با آب گرم

برجستگي وريدهاي چشم

 

عوارض آن كدام اند؟

غلظت خون در بدن باعث كند شدن حركت خون در قلب و رگ ها مي شود كه با گرفتگي اندام هايي نظير دست و پا، موجب سكته مغزي يا قلبي خواهد شد. 

افزايش غلظت خون در افراد مبتلا به بيماري هاي ريوي، باعث آمبولي (انسداد جريان خون) ريه مي شود.

زخم معده ، دردهاي استخواني و در مراحل بعد نقرس و سنگ كليوي مي تواند بروز كند.

فشار خون بالا

خونريزي بيني

بزرگي كبد و طحال

 

درمان آن چگونه است؟

درمان عامل زمينه اي در صورت وجود

گرفتن خون از بيمار

درمان هاي دارويي جهت كاهش توليد گلبول هاي قرمز خون

پرهيز از سيگار و هواي آلوده

مصرف مايعات زياد (مصرف حداقل روزي هشت ليوان مايعات)

 

تغذيه مناسب براي كاهش غلظت خون چيست؟

پزشكان معتقدند با نوشيدن آب كافي، غلظت خون در حد متعادل باقي مي ماند و مشكلاتي مانند لخته شدن خون كه عاملي در بروز سكته قلبي است، بروز نمي كند، زيرا كم آبي باعث افزايش غلظت خون شده و گردش خون را دچار اشكال مي كند.

آلبالو و آب ليموي ترش براي رفع غلظت خون مفيد است. مصرف موز نيز براي صاف كردن خون مفيد است.

به‌ طور كلي ميوه‌ها و سبزي‌ها، به‌ علت دارا بودن ويتامين C و فيبرهاي محلول و نامحلول، باعث كاهش غلظت خون، كاهش ميزان فيبرينوژن (پروتئيني كه تبديل به لخته خون مي شود) و كاهش فشار خون مي شوند. به همين علت افرادي كه گياه خوارند ، نه تنها احتمال ابتلا به سرطان روده‌ي بزرگ را از خود دور كرده‌اند، بلكه داراي خون رقيق‌تر و فشارخون و فيبرونوژن پايين‌تري نسبت به افراد هم‌ سن و سال خود هستند.

براي كاهش لخته شدن خون از روغن جامد ، روغن نارگيل ، چربي‌هاي حيواني، گوشت قرمز ، دل، قلوه، مغز ، پيه ‌گاو و گوسفند به مقدار خيلي كم مصرف كنيد و به جاي آن از لبنيات كم چرب، ماهي، سبزي و ميوه ي فروان استفاده كنيد.

نيره ولدخاني



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خواص پونه

پونه از خانواده نعناع است و تركيب اصلي موجود در اين گياه، اسانس روغني فرار يا روغن منتول است.

به علاوه در اعضاى اين گياه مقدارى تانن، مواد رزينى و قند نيز وجود دارد و حاوي مقدار زيادي ويتامين است.

گياه پونه در فصل گرما مي رويد، اما سايه روشن را بهتر مي‏ تواند تحمل كند.

اين گياه در خاك‏ هاي مرطوب و غني از مواد آلي مانند كود برگ به خوبي رشد مي ‏كند.

كاربردهاي پونه

با گياه پونه مي توان يك دم كرده ي گياهي فوق‏ العاده تهيه نمود. براي تهيه ‏ي يك فنجان دم كرده ي اين گياه، يك قاشق غذاخوري سرخالي از برگ يا گل پونه ي تازه و يا يك قاشق چاي خوري برگ پونه خشك شده را در چاي صاف كن درون يك ليوان ريخته و يك فنجان آب در حال جوش را روي آن بريزيد. اجازه دهيد مدت 10 دقيقه دم بكشد و رنگ چاي در بيايد. اگر دوست داشتيد مي ‏توانيد آن را كمي شيرين كنيد.

دم كرده پونه

برگ‏ ها و گل‏ هاي پونه و همچنين ساقه‏ هاي آن مي توانند جايگزين مناسبي براي بسياري از آنتي بيوتيك‏ ها باشند. اين گياه همچنين بادشكن، معرق، مدر و محرك نيز مي‏ باشد.

از دم كرده‏ي اين گياه براي درمان سرماخوردگي، زكام، سردردها، مشكلات گوارشي، كم كردن تب خفيف، تسكين گلودرد و براي بهبود نفخ شكم، حالت تهوع، دردهاي قاعدگي و بي ‏خوابي استفاده مي شود.

پونه را به عنوان تحريك كننده توليد صفرا نيز مي‏ شناسند.

تزريق عصاره ‏ي پونه به موش‏ هاي آزمايشگاهي نشان داد كه اين گياه داراي خواص آرام بخشي خوبي است.

عصاره‏ ي پونه داراي خاصيت تسكين دهنده‏ ي درد نيز مي ‏باشد.

در محيط آزمايشگاه ديده شد كه عصاره‏ ي پونه در مقابل ويروس تب‏ خال، ويروس آنفلوآنزا، بيماري نيوكاسل و ويروس‏هاي مختلف ديگر فعال است.

فوايد پونه:

پونه براي مقابله با بيماري‏هاي زير سودمند است:

پونه

- حالت تهوع و استفراغ

- مشكلات و ناراحتي ‏هاي گوارشي به طوري كه از ترش كردن معده جلوگيري مي ‌كند و براي هضم غذا و برطرف كردن سكسكه مفيد است.

- سرماخوردگي، آنفلوآنزا، آسم

- سرفه و سياه سرفه

- گرفتگي بيني

- با توجه به خواص ضدميكروبي كه در عصاره و اسانس پونه وجود دارد، مي ‌توان از اين فرآورده‌ها به عنوان جايگزين طبيعي براي آنتي بيوتيك‌ ها استفاده كرد.

مقدار مصرف:

دم كرده ي پونه از تركيب يك ليوان آب جوش با 2 گرم برگ خشك شده‏ ي پونه كه به مدت 5 تا 10 دقيقه دم كشيده و صاف شده حاصل مي ‏شود.

اين دم كرده به طور معمول 2 تا 3 فنجان در روز استفاده مي ‏شود و محدوديتي در طول درمان وجود ندارد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اين نان چربي دور شكم شما را كاهش مي دهد!

نتيجه تحقيقي در آمريكا نشان مي‌دهد، مصرف كردن نان‌هاي تيره و سبوس دار سبب كاهش چربي‌هاي شكم مي‌شود.
 در اين مطالعه كه در دانشگاه تافتز (tufts) آمريكا انجام شد، آمده است، اگر كسي مي‌خواهد از چربي اضافي شكم خلاص شود نان هاي تيره و سبوس دار مصرف كند و از خوردن نان سفيد دوري كند.

در اين مطالعه نيكولا ميكن، از كارشناسان مسائل تغذيه، شرايط دو هزار وهشتصد نفر مورد مطالعه و بررسي قرار داد و به اين نتيجه رسيد كه نان سفيد براي تندرستي زيان آور نيست اما چربي هاي شكم را افزايش مي‌دهد اما اين مشكل با خوردن نان تيره تهيه شده از دانه‌هاي سبوس دار برطرف مي‌شود چون اين نان حاوي ويتامين‌هاي ب 12 ، ب 14 و املاح مفيد ديگري است كه به سادگي چربي‌هاي شكم را آب مي‌كند.

نيكولا ميكن در عين حال توصيه كرد نبايد در مصرف نان تيره زياده روي كرد چون ممكن است عوارضي را به همراه داشته باشد.
محققان بر اين باورند، مصرف معقول نان سبوس دار به صورت سه مرتبه در روز به همراه مصرف يك بار نان سفيد مي تواند در يك دوره دو تا سه ماهه سبب كاهش وزن و كم شدن قابل توجه چربي‌هاي شكم شود.

در اين مطالعه ضمن تاكيد بر مصرف ميوه جات و سبزيجات آمده است تا حد ممكن بايد از مصرف دخانيات، غذاي چرب و الكل پرهيز كرد.  

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اين قسمت نان را نخوريد!

يكي از موضوعاتي كه اين روزها بحث داغ اكثر رسانه‌هاي روز كشورهاي اروپايي و آمريكايي شده است «ترس از آكريلاميد» است. آكريلاميد يك ماده اسيدي سرطان‌زاست كه هنگام سوختن، برشته شدن يا پختن مواد كربوهيدراتي غلات در درجه حرارت بالا در محصولاتي چون نان، بيسكويت، كلوچه، برنج و سيب‌زميني ايجاد مي‌شود.   طبق پژوهش دانشمندان، آكريلاميد در مقايسه با ديگر مواد سمي شناخته شده در غذاهاي مختلف مي‌تواند براي انسان‌ها تا 100 برابر خطرناك‌تر باشد. مقدار اين ماده در سيب‌زميني سرخ شده و چيپس بيشتر است، اما در كشور ما بيشترين نگراني از حجم توليد و مصرف آكريلاميد در نان است.

آكريلاميد در نان زماني خود را نمايان مي‌كند كه نان بر اثر حرارت زياد و مستقيم تغيير حالت داده و به رنگ قهوه‌اي يا سياه درآيد و اين مشكل اصلي نان‌هاي مصرفي ماست كه اغلب به صورت سنتي در تنور تهيه و در حرارت زياد و مستقيم پخته مي‌شوند. مشكل ديگر برخي تنورهاي نانوايي آن است كه به علت نياز به تعمير يا عدم نظافت ديواره تنور از خمير به جاي مانده از پخت قبلي، سطح زيرين نان‌هاي جديد سوخته و سمي مي‌شوند يا آن كه به دليل عدم تنظيم حرارت تنور قسمت‌هايي از نان سوخته و لكه‌هاي سياه‌رنگي پديدار مي‌شود كه متاسفانه به دليل عدم آگاهي مصرف‌كنندگان به وجود تركيبات خطرناك آكريلاميدي در نان سوخته، اين قسمت‌ها نيز مصرف مي‌شود.    از طرف ديگر برخي افراد هم هستند كه براي ماندگاري بيشتر، طعم مطلوب‌تر يا براي بيماران ديابتي خود سفارش نان‌هاي برشته مي‌دهند؛ اما بايد بدانيم مصرف نان‌هاي برشته‌اي كه رنگ آنها متمايل به قهوه‌اي شده و ظاهري مطلوب و خشك و طعمي لذيذ دارند و همچنين مصرف قسمت‌هاي سوخته نان‌ها هر چند كوچك و ناچيز، مي‌تواند به ميزان زيادي سم خطرناك آكريلاميد را وارد بدن مصرف‌كننده نمايد. اين ماده سمي به محض ورود به بدن تجزيه شده و ماده‌اي توليد مي‌كند كه مي‌تواند با اثر روي
DNA و ايجاد جهش در ژن‌ها موجب بروز سرطان، انواع عفونت‌ها، آسيب به سيستم ايمني و عصبي شود. عوارض عصبي اين سم شامل اختلال در هوشياري، ضعف، تحريك‌پذيري و تغييرات رفتاري است. اختلالات باروري همچون تغيير در رفتارهاي جنسي، ناباروري و سقط، تحريك و قرمزي پوست و چشم‌ها از ديگر عوارض آكريلاميد است.

اين سم به دليل آن‌كه در دراز مدت تاثيرات مخرب خود را بر سلامت مصرف‌كننده برجاي مي‌گذارد، كمتر مورد توجه بوده و متاسفانه آزمايشات عادي و مداومي در اين زمينه روي مواد غذايي كربوهيدراتي از جمله نان‌ها انجام نمي‌شود. بنابر اين بهتر است در كشور ما نيز به دليل آن‌كه نان درصد زيادي از سهم غذايي روزانه افراد را به خود اختصاص مي‌دهد به اين موضوع بيشتر پرداخته شود.

توصيه‌ها
- سلامت خود را فداي طعم لذيذ نان‌هاي برشته نكنيد و اگر قصد خريد نان‌هاي نازك برشته‌شده‌اي را داريد كه حاوي زيره، كنجد، تخمه و ... هستند آنهايي را كه رنگ روشن داشته و در اصطلاح برشته نشده هستند انتخاب كنيد.

- از تُست كردن نان اجتناب كنيد و در صورت ضرورت نان را در درجه حرارت كم و به مدت كوتاه تُست كنيد.

- در تركيب سوسيس جهت ايجاد بافت مطلوب از مواد پركننده‌اي چون آرد و نشاسته استفاده مي‌شود. اين مواد هنگام سرخ شدن سوسيس در روغن منجر به پف كردن و قهوه‌اي شدن آن مي‌شوند كه اين ويژگي، محصول را بسيار خوش‌طعم و خوش‌ظاهر مي‌كند. اما بايد بدانيد قهوه‌اي شدن بيش از حد كه در نتيجه سوختن تركيبات كربوهيدراتي سوسيس است مي‌تواند منجر به افزايش ميزان آكريلاميد محصول شود.

- براي پختن كيك و پيتزا در سيني فر از كاغذ مخصوص استفاده كنيد.

- از برشته شدن نان حاشيه پيتزا بشدت اجتناب ورزيد و در صورت برشته شدن حاشيه آن را دور بيندازيد.

- براي تهيه ته‌ديگ از نان و سيب‌زميني استفاده نكنيد.
- براي خريد نان سوخاري آنهايي را كه رنگ روشن دارند انتخاب كنيد و از مصرف بيسكويت و كلوچه‌هايي كه سطح زيرين آنها سوخته است، بپرهيزيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوژه هاي ايراني



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

6 علت كه شما نمي‌توانيد وزن كم كنيد!؟

متخصصان مي‌گويند: «در حقيقت ممكن است حتي زماني كه شما در رژيم غذايي هستيد، بيشتر از مقداري كه فكرش را بكنيد كالري مصرف كنيد. اغلب بين آن‏چه كه ما درمورد وزن كم كردن مي‏دانيم و آن‏چه كه بايد واقعاً انجام دهيم تا وزن كمك كنيم، فاصله وجود دارد».

 

كساني كه رژيم غذايي را شروع مي‏كنند، فكر كردن به برنامه غذايي را متوقف كنند و در عوض به عادت‏هاي غذايي روزانه كه باعث افزايش وزن مي‏شود فكر كنند.

 

شما نمي‏توانيد درك كنيد كه چطور كالري‏ها به سرعت زياد مي‏شوند، يك قاشق سوپ‏خوري اضافه سس سالاد مي‌تواند 75 تا 100 كالري به ميزان انرژي دريافتي روزانتان اضافه كند، يك قاشق سوپخوري اضافه كره 102 كالري به آن اضافه كرده و يك بسته چيپس 30 گرمي كه با ساندويچ ناهارتان مي‌خوريد 162 كالري اضافه به شما هديه مي‏دهد. خوردن در حين پخت و پز روزانتان، با نوشيدن يك فنجان قهوه با كالري زياد شروع مي‌شود و با خوردن يك بشقاب كوچك شام يا نوشيدن چند ليوان نوشابه (شراب) به اتمام مي‌رسد. اينها فقط تعدادي از عادتهاي موزي هستند كه تلاش‌تان را در كاهش وزن بي نتيجه مي‌گذارند.

 

هنوز كالري‌ها به سرعت مي‌توانند اضافه يا كم شوند. فكر مناسب در مورد اشتباهات رژيم غذايي و يافتن راه‌هاي دقيق ورود پنهاني كالري‌ها در طول روز به رژيم غذاييتان، مي‌تواند كاهش وزن واقعي را افزايش دهد.

 

اشتباه غذايي شماره يك: مسابقه براي تمام كردن

هيچ پاداشي براي تمام كردن غذايتان در زمان مشخص وجود ندارد، مگر اين كه شما براي خوردن يك هات داگ مسابقه داشته باشيد. برنامه گيج كننده‏ي خوردن ما منجر به پذيرش بسياري از عادت‏هاي نادرست سريع خوردن مي‏‎شود.

 

دكتر تارا گايدس، سخنگوي رژيم غذايي آمريكا گفت: «براي غذا خوردن به شيوه اروپايي، ما به آرامش بيشتري نياز داريم. ما مي‌توانيم غذايمان را مزه كنيم، همه آن‏ها را بچشيم و قبل از پرخوري نشانه‌هاي سيري را به دست آوريم».

 

اشتباه غذايي شماره 2: ورجه وورجه كردن هنگام خوردن

محققان نشان دادند كساني كه صبحانه را با ورجه وورجه زياد مي‌خورند سنگين‏تر از كساني هستند كه صبحانه را آرام مي‌خورند. اين تصور غلط است كه صبحانه خوردن با ورجه وورجه يا فقط خوردن، كالري‏ها را حفظ مي‏كند. حقيقت اين است كه بيشتر مردمي كه كمتر از سه وعده معمولي غذا مي‌خورند، كالري بيشتري در طول روز مي‌خورند.

 

سعي كنيد كه در روز 3 وعده غذا بخوريد. هميشه روزتان را با يك صبحانه سالم شروع كنيد. اما با دقت. انتخاب عاقلانه داشته باشيد.

 

دكتر جووِن ليچن، مشاوره تغذيه و نويسنده كتاب «شام اندك»، گفت: «حتي يك كولوچه با چربي پايين مي‌تواند 400 كالري و 5 گرم چربي داشته باشد».

 

يك صبحانه سالم بايد شامل پروتئين و فيبر باشد. يك تخم مرغ، يك تكه نان گندم ساييده شده برشته و نيمي از يك گريپ فروت كه تنها 250 كالري دارد. با اين كار احساس سيري خود را تا ناهار حفظ كنيد.

 

اشتباه غذايي شماره 3: نوشيدن زياد مايعات پركالري

مايعات پركالري متشكل از الكل، قهوه با خامه و شكر، آبميوه شيرين، چايي‌ها و نوشابه‌ها مي‌توانند براي افزايش وزن با هم همكاري كنند.

 

تحقيقات اخير نشان داده است كه تقريباً 21 درصد از كالري‏هايتان از نوشابه‏ها است.

 

دكتر گايدس گفت: «وقتي كه شما نوشابه مي‏نوشيد مايل نيستيد كه با كمتر خوردن غذايتان كم، زياد نوشيدنتان را جبران كنيد، چون نوشابه تشنگي را برطرف مي‌كند و گرسنگي را از بين نمي‌برد».

 

نوشيدني‌هاي پركالري را با آب، نوشابه بدون قند، شير بدون چربي، آب سبزيجات و مقدار كمي آب ميوه 100 درصد طبيعي، جايگزين كنيم. اگر شما به‏طور معول مشروبات الكلي مي‏نوشيد نوشيدنيهاي سبك را براي نوشيدن انتخاب كنيد.

 

در زير تعدادي از گروه نوشيدني‌هاي پر كالري آمده است:

360 گرم ماءالشعير، 160 كالري

240 گرم قهوه با خامه و شكر، 30 كالري

480 گرم چايي شيرين، 160 كالري

360 گرم نوشابه رژيمي، صفر كالري

360 گرم نوشابه گاز دار 150 كالري

 

اشتباه رژيم غذايي شماره 4: وعده غذايي با حجم زياد

متخصصان تعدادي روش براي كمك به شما پيشنهاد مي‌كند تا سرنوشتتان را هدايت كنيد:

* تعداد لقمه‌هاي غذايتان را كم كنيد.

* از بشقاب و فنجان كوچك تر استفاده كنيد.

* به صورت دروه اي وعده‏هايتان را با اندازه‏گيري فنجان هايتان كنترل كنيد.

 

اشتباه غذايي شماره 5: انتخاب نادرست اضافه كننده وزن

تغيير در اندازه يا سايز نيست، ما همچنين تمايل داريم كه رژيم غذايمان مخزني از سالادها و ديگر غذاهاي مورد علاقمان با چربي بالا مانند گوشت ماهيچه، پنير، ورقه‌هاي نازك نان سرخ شده و غذاهايي كه خامه فراوان دارند، باشد.

 

در رستوران فست فوت، مرغ بريان شده و سالاد هميشه بهتر از برگر نيست. ليچن متذكر شد: «همه مربوط به اندازه و عالي بودن آنان است».

 

براي مثال ساندويچ كيدرگيرل‏كينگ با سس خردل عسلي 450 كالري دارد در صورتي‏كه واپر.جي.آر با خردل به جاي مايونز تنها 290 كالري دارد. در اِم.سي.دونالدز سالاد امپراطور با مرغ ترد و پوشش خامه، همه همه 490 كالري دارد در صورتي كه يك چهارم وزن شده 410 كالري دارد.

 

اشتباه غذايي شماره 6: خوردن بدون فكر

«فراموشي خوردن». عمل بردن دست به سمت دهان به صورت ندانسته، در صورتيكه در حال خواندن كتاب يك كيف يا جعبه جلوي تلويزيون قرار دهيد در صورتيكه در حال خواندن يك كتاب هستيد. مي‌تواند اتفاقي باشد كه شما را شاد كند يا با تعدادي لقمه بشقاب غذاي فرزندتان را تمام كنيد.

 

گايدس گفت: «در مقابل وسوسه خوردن غذاي خودتان و هر كس ديگري مقاومت كنيد. به جاي فكر در مورد غذاهاي بيهوده به كمربندتان فكر كنيد»

 

كالري‌هاي وعده‏هاي كوچك بعضي خوراك سرپايي مورد علاقه‏تان در سهم‏هاي كوچك را در نظر بگيريد و ببينيد چطور وقتي سهم‏ها گوناگون‏اند به سرعت زياد شوند:

12 تا بادام زميني 125 كالري دارد.

يك اونس از سرخ شده فرانسوي 88 كالري

3 تا كولوچه 160 كالري

15 تا پيراشكي 142 كالري

20 كولوچه سرخ شده 162 كالري دارد.

 

و شما چطور مي‏توانيد رژيم غذايي نادرست را پس بزنيد؟

گايدس گفت: «اول سعي كنيد عادت‌هاي هميشگي خوردن بعضي چيزها را ترك كنيد تا راحت شويد. سعي كنيد يك فنجان چايي يا يك ليوان آب يا يك تكه آدامس بخوريد. اگر شما يك غذاي مختصر مي‌خواهيد تكه‏اي از آن را از كيسه يا جعبه‌اش خارج كنيد».



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مزاياي مصرف آجيل براي سلامت قلب

مصرف آجيل مانند گردو و بادام  در جايي كه  بخشي  از يك رژيم غذايي متعادل باشند مي تواند مزايايي را براي سلامت بدن به ويژه سلامت قلب ها در بر داشته باشد . اما نكته مشكل ساز در مورد مصرف آجيل در كشور ما اين است كه اكثر افراد وقتي در مقابل خود آجيل را مي بينند به خوردن مقادير اندك و متعادل از آجيل بسنده نمي كنند و بيشتر از حد مجاز مي خورند و نمي توانند ميزان مصرف خود را تحت كنترل داشته باشند.

اگر مغزها در حد اعتدال در يك رژيم غذايي سالم گنجانده شوند براي سلامت قلب مفيد مي باشند. مغزها شامل چربي هاي چند زنجيره اي غير اشباع و ديگر مواد مغذي هستند و مصرف آنها به عنوان ميان وعده گزينه مناسبي است. گردو، بادام و فندق و اغلب انواع ديگر مغز ها غني از مواد مغذي مفيد هستند.

آيا واقعا  مصرف آجيل براي سلامت قلب  مفيد  واقع مي گردد؟  اغلب مطالعات كه مصرف آجيل در يك رژيم غذايي سالم براي سلامت قلب را مطالعه كرده اند چنين دريافته اند كه مغزها در كاهش كلسترول بد يا LDL موثر اند.  بالا بودن كلسترول بد(LDL)  يكي از عوامل اوليه در پيدايش بيماري هاي قلبي مي باشد لذا از اين جهت  چنين به نظر مي رسد كه قابليت مغزها در كاهش كلسترول نامطلوب(LDL  )  بر سلامت قلب موثر است.

در واقع مصرف آجيل خطر توسعه لخته هاي خوني كه مي توانند عامل حمله هاي قلبي كشنده باشند را كاهش مي دهد. آجيل  همچنين به سلامت ديواره عروق كمك مي نمايد. البته بايد توجه داشته باشيد كه  شواهد مبني بر سودمندي آجيل براي سلامت قلب هنوز به مرحله قطعيت و اثبات نهايي نرسيده اند.

كدام تركيبات در مغزها هستند كه تصور مي شود براي سلامت قلب مفيدند؟  البته تركيبات بسته به نوع مغزها تفاوت مي كنند ولي محققين بر اين باورند كه اغلب مغزها حداقل برخي از مواد مغذي براي سلامت قلب به شرح زير  را دارا هستند:

چربي غير اشباع:  هرچند هنوز علل آن به خوبي ثابت نشده است اما تصور مي شود كه چربي هاي مفيدي كه در مغزها هستند ( هم چربي هاي تك زنجيره اي غير اشباع و هم  چند زنجيره اي غير اشباع) سطوح كلسترول بد خون را كاهش مي دهند.

اسيدهاي چرب امگا3: بسياري از مغزها غني از اسيدهاي چرب امگا 3 مي باشند. اسيدهاي چرب امگا 3 يك شكل مفيد و سالم از اسيدهاي چرب مي باشند كه به نظر مي رسد به سلامت قلب شما و پيشگيري از ريتم هاي نامنظم و خطرناك قلبي كه مي توانند منجر به حمله قلبي  شوند كمك مي نمايند. البته اسيد هاي چرب امگا 3 در بسياري از ماهي ها و غذاهاي دريايي يافت مي شوند، اما آجيل يك منبع گياهي خوب از اسيدهاي چرب امگا3 مي باشد.

اسيد آمينه ال-آرژنين: آجيل حاوي مقادير فراواني از اسيد آمينه ال-آرژنين مي باشد كه اين ماده مي تواند به سلامت عروق خوني شما كمك نمايد بدين صورت كه انعطاف پذيري عروق خوني را افزايش مي دهد و لذا عروق خوني كمتر مستعد تشكيل لخته هاي خوني (كه جلوي جريان مناسب خون را مي گيرند)، ميگردند.

فيبر: تمام مغزها حاوي فيبر هستند كه فيبر به كاهش سطوح كلسترول خون كمك مي نمايد. فيبر ها همچنين در تقويت احساس سيري و كمتر غذا خوردن متعاقب از آن  موثر اند.  همچنين تصور مي شود كه فيبر در پيشگيري از ديابت نقش دارد.

ويتامين اي: شواهدي وجود دارند مبني بر اين كه ويتامين اي ممكن است در ممانعت از تشكيل پلاك در ديواره عروق خوني (كه موجب  باريك ساختن مسير عبور خون و در نهايت منجر به درد قفسه سينه و بيماري عروق خوني و حمله هاي قلبي مي شوند)، موثر است. 

استرول هاي گياهي: برخي مغزها حاوي استرول هاي گياهي هستند؛ استرول ماده است كه مي تواند به كاهش كلسترول خون شما كمك نمايد. استرول هاي گياهي اغلب به توليداتي نظير مارگارين و آب پرتقال براي افزايش مزاياي ماده غذايي در سلامت، افزوده مي شوند در حالي كه استرول ها به طور طبيعي در مغزها موجودند.

مصرف چه ميزان آجيل در طي روز مطلوب است؟ مغزها عليرغم مواد مغذي و مزايايي كه براي سلامت بدن در بر دارند حاوي كالري بالايي مي باشد و بنابراين بايد حتما اعتدال را در مصرف آجيل رعايت فرماييد و زياده روي نكنيد.

بر طبق توصيه انجمن غذا و داروي امريكا، براي افراد با وزن سالم،  مصرف يك مشت آجيل (در حدود 42.5 گرم) غير بو داده از اغلب آجيل ها  در طي روز مطلوب است  و آجيل هاي منتخب مي توانند شامل مواردي بدين شرح باشند: اغلب آجيل ها از جمله بادام و فندق و بادام زميني و گردو و پسته.

البته بايد اين نكته را بدانيد مصرف آجيل به موازات مصرف چربي هاي اشباع، محصولات لبني و گوشتهاي پرچرب و ديگر توليدات پرچرب  كمكي به سلامت  قلب شما نخواهد كرد و لذا بايد همواره دريافت چربي هاي مضر و اشباع را محدود كنيد. نكته مهمي كه نبايد فراموش كنيد آنست كه در رژيم هاي اوليه براي افراد چاق مصرف آجيلها بدليل انرژي بالا بايستي محدود گردد.

آيا روغن مغزها نيز مانند مغزهاي كامل مفيد هستند؟ هر چند روغن مغزها نيز غني از اسيدهاي چرب امگا3 و ويتامين اي مي باشد ولي فاقد فيبري هستند كه در مغز كامل يافت مي شود و خواص مفيد آن كمتر از خود آجيل است و اگر زياد حرارت ببيند تلخ مزه مي شود . در كل اگر قصد استفاده از روغن مغزها را داريد توجه كنيد كه آنها نيز مانند بقيه روغن ها غني از كالري هستند و بايد حتما ميزان مصرف خود را كنترل نماييد . مصرف مغزهاي كامل بر روغن آنها ارجحيت دارد.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اربعين حسيني، جويبار هميشه جاري

عاشورا، روز شهادت حماسه سازان و اربعين، روز زيارت مرقد عاشورا سازان است. عاشورا، خروش خون حسين(ع) است و اربعين، پژواك اين فرياد ظلم شكن است. عاشورا و اربعين، نقطه ابتدا و انتهاي عشق نيست؛ بلكه چله عارفانه تشيع سرخ علوي است. عاشورا تا اربعين، نقطه اوج عشق حسيني است و در اين چهل روز، حسين(ع) تنها سخن محافل است تا در طول عمر انسان، بهانه بيداري و ظلم‏ستيزي باشد. عاشورا، زمانه خون و ايثار است و اربعين، بهانه تبليغ و پيمان. در عاشورا، حسين(ع) با تاريخْ سخن گفت و در اربعين، تاريخ پاي درس حسين(ع) نشست. عاشورا روز كشت "خون خدا" در كوير جامعه ظلم‏زده است و اربعين، آغاز برداشت نخستين ثمره آن. آري، اربعينْ فرصتي براي اعلام همبستگي با عاشوراست.

هر اربعين حسيني، قاصد حماسه اي ماندگار، پيامدار استعلاي ايمان، نشانه‏اي از شكوه عشق، و برگ هميشه سبزي بر درخت هماره سرخ شهادت است. اربعين يك واژه نيست؛ كتابي قطور و پرماجراست. كتابي كه گذر زمان و حادثه‏هاي زمين، هرگز نمي‏تواند نوشته‏هاي آن را محو كند و البته كهنگي در آن راه ندارد. اربعين، هنرنامه مصوّر آرمان گرايي و حق ياوري است. اربعين، نشانه‏اي بر اعتلاي دين و بالندگي زمزمه‏هاي دعا و تلاوت قرآن در شب عاشوراي حسيني است. اربعين، صداي عدالت و صداقت، و شاخه‏هاي درخت آزادگي است كه از خاك كربلا روييده و تا ژرفاي روزها و روزگاران ريشه دوانيده است. اربعين، جويبار هميشه جاري و سرخ تاريخ، و جوشش چشمه‏هاي خون خداوند از چهار سوي عالَم است.

چهل روز متوالى از عاشورا تا اربعين در واقع مراسم دائمي و رسمى اعلام انزجار از ظالمان تاريخ است و در اين اعتراض عمومى، امام حسين(ع) سمبل شجاعت، پايمردى و آزادگى و يزيد نماينده و مظهر جور و فجور است. در اين چهل روز ياد امام حسين(ع) صدرنشين محفل دلهاست و افكار عمومى بيش از هر حادثه مهم ديگرى تحت تاثير حادثه كربلاست و اين فرصت مناسبى است تا مردم، عشق به امام حسين(ع) و كينه و تنفر از قاتلان او را در دل خود بپرورانند و اين كينه مقدس را با پوست و گوشت خود و فرزندانشان در آميزند و عظمت گرمى حماسه عاشورا را به هر عصر و نسلى برسانند و شور عاشورا را هر سال تازه تر از سال گذشته بر پا كنند تا كلاس درس عاشورا هر سال با شكوهتر از سال پيش دائر گردد.

چهل روز گذشت. نه اشك‏ها در چشم دوام آوردند، نه حرف‏ها بر زبان! روايت درد، آسان نيست. خاك‏هاي بيابان مي‏دانند كه سيلي آفتاب يعني چه! تشنگي را بايد از ريگ‏هاي ساحل پرسيد تا بگويند آب به چه مي‏ارزد؟! هم كوفه از سكوت پر بود و هم شام. تنگ راه‏هاي شام، انتظار كشيدند تا صداي قدم‏هاي كسي بگذرد و دريغ! مسلمانان شهر بيگانه‏اند، غريبه‏اند با برادران خويش! حرف‏ها فاسد شده‏اند پشت ميله‏ هاي زندان سينه‏ها. دستي بيرون نمي‏آيد كه سلامي را پاسخ دهد. فرياد را از قاموس كوفه و شام ربوده‏اند. اراده‏ها را چپاول كرده‏اند. دست‏ها را بريده‏اند. به آدم‏ها ياد داده‏اند خم و راست شوند. كسي نمي‏داند شجاعت چيست و جوانمردي را با كدام قلم مي‏نويسند؟

چهل روز گذشت؛ نه از آب خبري شد، نه بابا! آسايش از فراز سرمان پر كشيده بود. چشم‏هايمان به تاريكي خرابه عادت كرده بود. اشك‏هايمان را چهل روز است كه نشسته‏ايم! چهل روز است كه از پا ننشسته‏ايم. زنجير بر دست‏هايمان نهادند و در ميدان‏هاي شهر گرداندند؛ غافل كه چلچراغ را به ديار شب مي‏برند. خواب كودكانمان را آشفتند تا بر مصيبت‏مان بيفزايند؛ غافل كه ما صبر را سال‏هاست مي‏شناسيم؛ ما صبر را در خانه علي عليه‏السلام آموخته‏ايم.

از دشنه و دشنام كم نگذاشتند. از "گرد و خاك كردن" كم نگذاشتند تا حقيقت پاكي‏مان پوشيده شود؛ ولي چه باك! حقيقت، بي‏نياز از اين گرد و خاك كردن‏هاست. حضرت دوست اگر با ماست، چه باك از اين همه دشمني! زبان‏ها را دستور به سكوت دادند؛ ولي آنچه البته نمي‏پايد، سكوت است. قلب‏ها را نتوانستند باز دارند از اندوه. مغزها را نتوانستند باز دارند از تأمل. خطبه‏هاي زين العابدين عليه‏السلام قيام كرده بود و قد برافراشته بود در جمعيت تا پيام‏رسان خون تو باشد. طنين شهادت تو، پرده‏ها را لرزاند، ريسمان‏ها را گسيخت و قلب‏ها را گشود.

چهل روز گذشت. اما چهل سال ديگر و چهارصد سال،... هم بگذرد، صداي "هَل مِن ناصر يَنصُرني" تو بي‏جواب نخواهد ماند و روزگار اينچنين نخواهد ماند. قرن‏ها مي‏روند و مي‏آيند و ميداني كه پرچم گلگونت هم بر زمين نخواهد ماند اي حسين فاطمه!




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

.:: استامينوفن؛ بروفن؛ آسپيرين؟ كدام يك ؟ ::.

اگر يك روز فرزند شما كمي تب كرد، چه دارويي به او مي دهيد؛ استامينوفن يا بروفن؟ هر دو خوب است، ولي معمولاً در شروع درمان، استامينوفن ترجيح داده مي شود. حال اگر پاي فرزندتان پيچ خورد و دردش ساكت نمي شد، به او كدام دارو را مي دهيد؟ اين مساله كه براي كاهش درد در كودكان كدام مسكن مناسب تر است، نه تنها براي پدر و مادرها، بلكه گاهي براي پزشكان هم مورد سوال بوده است. اما با انجام تحقيقاتي كه نتايج آن در نشريه معتبر Pediatrics منتشر شد، به نظر مي رسد ديگر بتوان يك دارو را به عنوان بهترين مسكن در كودكان معرفي كرد: بروفن، معجزه بهبود دهنده درد كودكان.

در اين پژوهش، تاثير بروفن، استامينوفن ساده و استامينوفن كدئين دار، سه عدد از معروف ترين مسكن ها، در ۳۰۰ كودك ونوجوان مراجعه كننده به بخش اورژانس يكي از بيمارستان هاي كودكان در شهر اتاوا واقع در كانادا مورد ارزيابي قرار گرفت. اين كودكان كه ۶ تا ۱۷ سال سن داشتند و همگي دچار شكستگي استخوان يا پيچ خوردگي يا كشيدگي اندام ها شده بودند، در بدو ورود به اورژانس به طور تصادفي به سه گروه تقسيم شدند و هر گروه يكي از سه داروي بالا را دريافت كرد. نيم ساعت پس از دريافت داروها، تأثير آنها در كاهش درد، در هر سه گروه تقريباً يكسان بود، ولي با گذشت يك ساعت از زمان تجويز دارو، كودكاني كه بروفن دريافت كرده بودند، درد كمتري نسبت به دو گروه ديگر داشتند.

البته براي اينكه نتايج ملموس تر باشند و با دقت بيشتري بتوان تاثير داروها را مقايسه كرد، پژوهشگران مقياسي را تعريف كردند، به اين ترتيب كه به حداكثر درد عدد ۱۰۰ تعلق گرفت و هر چه درد كمتر مي شد، از اين عدد كاسته مي شد.

يك ساعت پس از مصرف دارو، در كودكاني كه بروفن مصرف كرده بودند، ميزان درد ۲۴ نمره كاهش يافت، ولي در دو گروهي كه استامينوفن و كدئين مصرف كرده بودند، ميزان درد به ترتيب ۱۱ و ۱۲ نمره كاهش نشان داد. اين تفاوت پس از دو ساعت از مصرف دارو همچنان باقي بود.

از سوي ديگر يك ساعت پس از مصرف دارو، پزشكان در ۵۰ درصد از كودكاني كه بروفن دريافت كرده بودند، ميزان كاهش درد را كافي و مناسب ارزيابي كردند، ولي اين ميزان در گروهي كه كدئين دريافت كرده بودند ۴۰ درصد و در دريافت كنندگان استامينوفن ۳۶ درصد بود.

به گفته پژوهشگران، به طور كلي در دردهاي ناشي از جراحت و صدمه به اعضا (تروما)، بروفن تأثير بيشتري نسبت به استامينوفن دارد. اما چرا؟ دليل اين تفاوت چيزي نيست جز مكانيسم عمل اين داروها. بروفن خاصيت ضد التهابي دارد، ولي استامينوفن و كدئين خير.

- مسكن هاي معروف
در كشور سه مسكن و تب بر، چه براي كودكان و چه براي بزرگسالان، از بقيه بيشتر كاربرد دارند:

1. استامينوفن
معروف ترين داروي مسكن كه در هر خانه اي پيدا مي شود، چيزي نيست جز استامينوفن. اين داروي محبوب و موثر كه حدود يك قرن پيش ساخته شد، حكم آچار فرانسه را دارد؛ هر كسي تب مي كند، اولين توصيه، مصرف استامينوفن است. سرش درد مي گيرد، باز استامينوفن توصيه مي شود. دست و پايش درد مي گيرد، سراغ استامينوفن مي رود و …

گروه اينترنتي پرشين استار | www.Persian-Star.org

استامينوفن يك داروي ضد تب بسيار موثر است كه با تاثير بر مركز كنترل حرارت بدن در هيپوتالاموس واقع در مغز، تب را كاهش مي دهد. همچنين اين دارو براي كاهش دردهاي خفيف تا متوسط كاربرد دارد، ولي فاقد اثرات ضد التهابي است و به همين دليل در مواردي كه علت ايجاد درد، بروز التهاب در يك محل است، مثلاً در اثر ضربه، كبود شدگي، كشيدگي يا شكستگي، تاثير آن در مقايسه با مسكن هاي ضد التهابي مثل بروفن كمتر است.

استامينوفن معمولاً به صورت قرص هاي ۳۲۵ ميلي گرمي در افراد بالغ مصرف مي شود، ولي در اطفال معمولاً از قطره، شربت يا شياف آن استفاده مي شود و كاربرد اصلي آن هم كاهش تب است. نحوه ي تجويز استامينوفن در كودكان بر حسب سن متفاوت است، مثلاً در كودكان ۶ تا ۹ سال به صورت ۳۲۰ ميلي گرم هر ۴ تا ۶ ساعت تجويز مي شود، ولي در كودكان كم سن تر بايد اين ميزان كاهش يابد.
در ضمن مهم است اين را بدانيد كه هر چند استامينوفن داروي كم خطر و مطمئني است، ولي مصرف مقادير زياد آن مي تواند به شدت به كبد آسيب برساند.

2. بروفن

بروفن كه نام آن ايبوپروفن است، از معروف ترين داروهاي ضد التهابي غير استروئيدي (NSAID) محسوب مي شود كه به صورت قرص و شربت وجود دارد. ساير داروهاي معروف اين گروه عبارتند از آسپيرين، ايندومتاسين و …

گروه اينترنتي پرشين استار | www.Persian-Star.org

اين گروه از داروها نه تنها اثر ضد تب دارند، بلكه با كاهش التهاب، در كنار مكانيسم هاي ديگر، درد را هم كاهش مي دهند. از جمله شايع ترين عوارض اين دسته از داروها، ايجاد ناراحتي گوارشي، زخم و خونريزي معده است كه البته اين عوارض در مصرف كنندگان آسپيرين بيشتر ديده مي شود.

3. آسپيرين

اما آسپيرين كه نام اصلي آن، استيل ساليسيليك اسيد يا ASA است، از ۸۰ سال پيش به عنوان يك داروي مؤثر در كاهش تب و تسكين درد شناخته شده است، اما به دليل عوارض جانبي مهمي كه دارد، به ويژه در كودكان، معمولاً استامينوفن يا بروفن تجويز مي شود. يكي از مهم ترين عوارض آسپيرين، ايجاد ناراحتي هاي گوارشي و خونريزي معده است. از ديگر عوارض بسيار مهم و البته نه چندان شايع آسپيرين، ايجاد بيماري بسيار خطرناك كبدي در كودكان مبتلا به آبله مرغان يا ساير بيماري هاي ويروسي است.

گروه اينترنتي پرشين استار | www.Persian-Star.org

بنابراين در موارد مشكوك به ابتلا به آبله مرغان يا ساير بيماري هاي ويروسي نظير آنفلوانزا به هيچ وجه از آسپيرين استفاده نكنيد. به طور كلي توصيه مي شود با وجودي كه تهيه آسپيرين به نسخه پزشك نياز ندارد، به دليل وجود داروهاي مؤثري نظير استامينوفن يا بروفن، بدون نظر پزشك از آسپيرين به ويژه در كودكان استفاده نكنيد.

اما فراموش نكنيد كه :

نكته ي مهمي كه در مورد داروهاي فوق بايد بدانيد اين است كه اين داروها صرفا علايم بيماري نظير تب و درد را كاهش مي دهند، ولي عامل بيماري را درمان نمي كنند. بنابراين هر چند اين داروها بدون نسخه ي پزشك به فروش مي رسند، ولي تنها مي توانيد در مواردي كه علايم بيماري خفيف و محدود است و علت آن هم مشخص است، خودسرانه از اين داروها استفاده كنيد. در غير اين صورت مثلاً اگر كودك شما بد حال است، يا در كنار تب، علايمي نظير گلودرد، سرفه شديد، سوزش ادرار، اسهال و … دارد، يا اينكه مثلا محل وارد آمدن ضربه، دچار تورم و قرمزي و درد شديد شده است، حتماً به پزشك مراجعه كنيد تا در صورت لزوم، آنتي بيوتيك مناسب يا ساير داروهاي لازم را تجويز كند، زيرا همان طور كه اشاره شد، استامينوفن و بروفن، عامل بيماري را از بين نمي برند و تنها علايم بيماري را بهبود مي بخشند. نكته ي مهم ديگر اينكه، اگر شما مصرف استامينوفن يا بروفن را براي كودك تان شروع كرديد ولي طي مدت ۲ تا ۳ روز تب يا درد او كاهش نيافت، حتماً به پزشك مراجعه كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۴۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

.:: چطور كودك‌مان را از مكيدن انگشت باز داريم؟ ::.

اصلا چرا اين اتفاق مي‌افتد؟ ثابت شده كه مكيدن انگشت، باعث آرام شدن كودك مي‌شود و به‌همين خاطر وي اين رفتار را همچنان ادامه مي‌دهد. تحقيقات همچنين حاكي از آن است كه مكيدن انگشت اكثراً توسط كودكاني انجام مي‌گيرد كه در دوران نوپايي ساعات زيادي از روز را از مادرشان دور بوده‌اند. اين اتفاق در بين كودكاني كه ماه‌هاي اوليه زندگي خود را در آغوش مادرشان طي كرده و تماس فيزيكي با او داشته‌اند، بسيار بسيار كم ديده مي‌شود. اكثر پزشكان توصيه مي‌كنند تا زماني كه كودك خودش تصميم به رها كردن اين عمل نگرفته، والدين نبايد وي را مجبور به اين كار كنند.

- به كودك اجازه دهيد، خود به اشتباهش پي ببرد

ممكن است تذكر دادن به كودك در مورد مكيدن انگشتش كارساز باشد اما بهترين راه سپردن اين مشكل به خود اوست. اگر دوستانش در مهد كودك يا مدرسه يك بار او را در اين حالت ببينند و او را مورد تمسخر قرار دهند كودك ناخوداگاه نسبت به اين عمل اكراه پيدا مي‌كند. اينكه كودك خودش به اين نتيجه برسد، بسيار بهتر از آن است كه شما وي را مجبور به اين كار كنيد.

- برايش جايزه تعيين كنيد

مي‌توانيد با او وارد بازي شويد. يك تقويم يك ماهه روي يخچال خود بگذاريد و روزهايي كه او را در حين اين عمل نديده‌ايد را علامت‌گذاري كنيد. در پايان ماه به‌خاطر پيشرفتش به او جايزه دهيد.

- روش معكوس، درمان با سختگيري

به كودك‌تان كه در حال مكيدن انگشتانش است، بگوييد كه بايد همه انگشتانش را بمكد و او را مجبور به اين كار كنيد و مطمئن باشيد كه او خيلي زود از اين كار خسته مي‌شود. از او بپرسيد كه چرا اين كار را مي‌كند و مجبورش كنيد تا پاسخ دهد. تنها مشكل اين كار اين است كه وي يك پيشنهاد نادرست را از زبان والدينش خواهد شنيد.

- به كودك‌تان بگوييد كه مي‌تواند در خلوت به اين كار ادامه دهد

اگر كودك‌تان ديگر جلوي شما انگشتش را نمي‌مكد، آن را يك پيشرفت بدانيد. او زماني را كه بايد در تنهايي براي اين كار اختصاص دهد را كوتاه مي‌كند و اين مدت كوتاه براي او كمتر ضرر دارد.

- با او منفي برخورد نكنيد

اگر در انجام اين كار از خودش پيشرفت كمي نشان داد، او را سرزنش نكنيد. احساس ناتواني در وي باعث ادامه دادن اين كار مي شود.

- مايع يادآوري به انگشتش بزنيد

گرچه اكثر پزشكان اين كار را بي‌رحمانه توصيف مي‌كنند، اما زدن محلول‌هاي بدمزه به انگشت مي‌تواند به كودك يادآوري كند كه نبايد انگشتش را در دهان فرو ببرد. به ياد داشته باشيد كه اين كار را براي تنبيه انجام ندهيد و به او بگوييد كه اين كار تنها براي فراموش كردن اين عادت است. به دست كردن دستكش روي انگشت هم مي‌تواند به او اين موضوع را گوشزد كند.

- با مراحل آسان شروع كنيد

در ابتدا از او بخواهيد كه در جمع دست از اين كار بردارد و سپس براي مراحل سخت‌تر همچون زمان خواب پاداش بهتري در نظر بگيريد.

- سرش داد نزنيد

زماني كه متوجه شديد كه او هنوز اين كار را انجام مي‌دهد، سرش داد نكشيد. زيرا اينكار او را بيشتر ناراحت مي‌كند و اين عمل در او تقويت مي‌شود.

- صبر كنيد

مي‌دانيد سر كودكاني كه تا حتي ۶ سالگي انگشت خود را مي‌مكيده‌اند چه آمده‌است؟ آنها ديگر اين كار را نمي‌كنند. به گفته والدين آنها، بچه‌ها هر سال كه مي‌گذشته، به اين كار رغبت كمتري نشان داده‌اند و كم‌كم آن را رها كرده‌اند و يا تنها در زمان‌هاي خاصي همچون تماشاي تلويزيون، آن را ادامه داده‌اند. هر چه سن بچه‌ها بالاتر مي‌رود و در جمع دوستان خود قرار مي‌گيرند، از ترس مسخره شدن توسط دوستان‌شان اين كار را كمتر انجام مي‌دهند تا كم‌كم از سر آنها مي‌افتد.

- مكيدن انگشت چقدر جدي است؟

مكيدن انگشت در كودكاني كه سن بيشتري دارند، مي‌تواند نشان استرس باشد. كودك ممكن است دچار ترس و يا ناراحتي بوده و اين عمل را براي آرام كردن خود انجام دهد. اگر احساس مي‌كنيد توقف كودك‌تان در اين حالت، اوضاع روحي او را بدتر مي‌كند، بگرديد و ببينيد مشكل اصلي كودك‌تان كه ترس يا ناراحتي‌است، از كجا نشأت مي‌گيرد. اينكه پدر و مادرها با گذشتن سن كودك‌شان از مرز پنج سالگي، نگران اين حركت او مي‌شوند، كاملاً طبيعي‌است. اجازه دهيد تا كودك‌تان بفهمد كه شما از اين كار او ناراضي هستيد.

- حال اگر تا بعد از پنج سالگي اين كار را رها نكرد چه ؟

تحقيقات نشان داده‌است كه مكيدن انگشت باعث كج در آمدن دندان‌ها و حتي تأخير در اين مسئله مي‌شود. اين عمل همچنين ممكن است كه باعث گشاد شدن دهان كودك شود و اين احتمالات بستگي به اين ندارد كه او چطور و از كدام جهت انگشتش را مي‌مكد. وقتي كودك به سن مدرسه رفتن رسيد، اين كار او در ملأ عام باعث مسخره‌شدنش مي‌شود. بچه‌ها معمولاً تصور مي‌كنند كودكاني كه انگشت خود را مي‌مكند، باهوش، خوشحال و زيبا نيستند و همين موضوع باعث مي‌شود كودك‌تان اين كار را جلوي ديگران انجام ندهد.

يكي ديگر از خطرات مكيدن انگشت احتمال چركي شدن آن است. حتي ممكن است كودك‌تان پس از لمس كردن ماده‌اي سمي با فرو بردن انگشتش در دهان، آنرا خورده و مسموم شود. برخي وسايل دندان پزشكي هم هستند كه شما مي‌توانيد آنها را به كودكتان پيشنهاد كنيد. اگر او آنها را بپذيرد، خيلي زود اين عادت را فراموش مي‌كند. به ياد داشته باشيد كه تنها اگر منشأ اين رفتار كودك‌تان را كشف كنيد، مي‌توانيد اين عادت را از سر او بيندازيد.
 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۳۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

.:: پيلاطوس؛ رازي شگفت انگيز براي بدن ::.

پيلاطوس تمرينات تعادل و تقويت ماهيچه هاي مياني بدن مي باشد، درست است كه در ورزش پيلاطوس عموماً شكل تمرينات نشانگر كار با عضلات مياني بدن است اما تأثيرات اين ورزش بر روي كل عضلات بدن مي باشد و نهايتاً تناسب اندام را براي فرد ورزشكار رقم مي زند. نتيجۀ تمرينات پيلاطوس را در حداقل زمان 20 دقيقه و هفته اي 3 بار به مدت يك ماه مي توان تجربه كرد.

گروه اينترنتي پرشين استار | www.Persian-Star.org

پشت سر خود را با دست نگهداريد و بالاتنه را كمي از زمين بلند كنيد، پاي چپ خود را صاف به سمت آسمان ببريد و پاي راست خود را صاف، فقط چند سانتيمتر از زمين بلند كنيد بصورتي كه هر دو پا با هم زاويۀ 90 درجه بسازند سپس پاي به سمت آسمان را در همان وضعيت 4 بار در جهت عقربه هاي ساعت و 4 بار در خلاف جهت عقربه هاي ساعت بچرخانيد بعد هر 2 پا در پايين كنار هم براي چند لحظه قرار مي گيرند و همان حركت براي پاي راست تكرار شود. براي هر پا 5 بار انجام داده شود.

گروه اينترنتي پرشين استار | www.Persian-Star.org

از حالت نشسته با فشار آوردن به پاشنۀ پا و دست ها باسن را به بالا كشيده و زانوها قفل، هر 2پا صاف و تشكيل يك خط مستقيم از سر تا پا. سپس پاي چپ خود را به بالا بكشيد بصورتي كه پاها زاويۀ 90 درجه با هم بسازند و پايين ببريد و 4 بار انجام دهيد و تكرار براي سمت مقابل.

گروه اينترنتي پرشين استار | www.Persian-Star.org

زانو زدن در حالت چهار دست و پا. پاي سمت راست به عقب كشيده مي شود و زانوي پاي چپ از زمين فاصله دارد. عمل ضربه زدن با پاي راست 8 بار تكرار مي شود و تكرار براي طرف مقابل. ضمن انجام حركت عضلات شكم سفت و كمر خود را صاف نگهداريد.

گروه اينترنتي پرشين استار | www.Persian-Star.org

به روي سينه دراز بكشيد و پاها و سينه از زمين كنده مي شود و در هر بار حركت دستها از كنار بدن به پشت كشيده مي شود و كتف ها به هم نزديك مي شود. 6تا 8 بار تكرار و در نهايت با استراحت كل بدن صاف روي زمين قرار مي گيرد.

گروه اينترنتي پرشين استار | www.Persian-Star.org

به كنار خوابيده و باسن را بلند كنيد و از آرنج خود براي نگهداري بدن در آن وضعيت كمك بگيريد و از سر تا پا يك خط صاف تشكيل دهيد. دست مقابل يعني دست چپ خود را صاف به سمت آسمان كشيده و آهسته از جلو به فضاي بين سينه و زمين برسانيد و برگشت. اين حركت را 4 بار انجام داده و تكرار براي طرف مقابل.

گروه اينترنتي پرشين استار | www.Persian-Star.org

از حالت نشسته پاها را از زمين بلند و دستها به شكل گرفتن اسلحه در فضاي جلو شكم، پاي دوچرخه فقط با پاي راست 4 بار. در طول انجام اين حركت حتماً عضلات شكم منقبض باشد براي محافظت از كمر. تكرار براي طرف مقابل.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۰۷:۳۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)